Museum-verjaardagsfeestje

Ben je tussen 6 en 12 jaar? En teken en schilder je graag? Dan is een ‘museum’ verjaardagsfeest echt iets voor jou!  Een kunstenaar neemt je mee op zaal langs de kunstwerken. Hierna ga je aan de slag met krijt en verf in ‘t Atelier. Voor het zover is, wordt er eerst voor de jarige gezongen en krijgt deze een toepasselijk cadeautje. Natuurlijk is er ook tijd voor limonade en het eten van wat lekkers. Het kunstwerk wat je maakt mag natuurlijk na afloop mee naar huis. 

Bijzonderheden

  • Tijdsduur circa 2 uur
  • In de prijs van € 95,00 is inbegrepen:
    • Deskundige leiding
    • Limonade, snoep en een cadeautje voor de jarige
  • Max. 12 kinderen van 6 tot 12 jaar
  • Reserveren verplicht

En verder in het museum

In het museum wordt rekening gehouden met onze jongste bezoekers. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een speurtocht door het museum te doen of een Karel Appel na te schilderen.

Schilderen zoals Karel Appel

Je kunt schilderen met verschillende penselen en in verschillende kleuren. Je kunt een prijs winnen wanneer je jouw schilderij ondertekent met je naam.

'Oerbeest' van Karel Appel met zijn grote, kleurige vlakken leent zich er goed voor om na te schilderen. Door Oerbeest geconcentreerd na te schilderen ontdek je meer over kleuren en compositie. Oerbeest is een van de topstukken uit de CoBrA-collectie van het museum. Kun jij het kleurrijke Oerbeest naschilderen op het touchscreen? De Interactive Oerbeest staat in de zaal Barbaarse Tijden, onderdeel van de tentoonstelling 'Ik hou van Holland. Nederlandse kunst na 1945'.

Speurtocht

Kom naar ons museum en doe de gratis speurtocht voor kinderen van 6 - 8 jaar (met begeleiders) door de tentoonstelling 'Ik hou van Holland. Nederlandse kunst na 1945'. Je oudere broer of zus kan ook meedoen want er is ook een speurtocht voor kinderen van 8 - 12 jaar.