Yogastudio YOIA

Yogaschool Yoia bevindt zich in een prachtig monumentaal pand aan één van de mooiste grachten in het centrum van Schiedam.

Hatha yoga

Je kunt bij Yoia dagelijks terecht voor traditionele hatha yoga. Yoia biedt ook milde, mindvolle hatha yogalessen aan voor oudere mensen en mensen met minder bewegingsvrijheid.

Zwangerschapyoga

Met zwangerschapsyoga blijf je op een veilige manier actief met je lichaam bezig en leer je de signalen van je lichaam kennen. Zwangerschapsyoga helpt je op een goede manier voorbereiden op de bevalling en je ontmoet er andere zwangere vrouwen. Ook voor postnatale yoga en babymassage kun je bij Yoia terecht. Zwangerschapyoga en babymassage wordt door erkenning van Yoia bij een aantal zorgverzekeraars vergoed.

Kirtan en satsang

Yoia organiseert regelmatig bijeenkomsten zoals kirtan, satsang en workshops. Wil je weten of yoga iets voor jou is? Kom dan voor een proefles. Je bent van harte welkom!

Volg Yoia op facebook.

Yoia is erkend door de Vereniging van Yogadocenten Nederland, de Europese Yoga Unie en het CRKBO. De docenten hebben meerjarige opleidingen gevolgd, volgen jaarlijks bijscholingen en hebben een jarenlange eigen practice opgebouwd.