Lezing & workshop

Uilen

Natuurcentrum De Boshoek

Op donderdag 8 november luister je naar een boeiende lezing over uilen in Europa door de uilenspecialist Dick de Vos.

meer info >

Arjan Erkel - Vrijheid van denken en doen

St. JorisDoele

Je luistert zondag 11 november naar de indrukwekkende story telling door Arjan Erkel. In zijn muzikale verhaal neemt Erkel je mee naar de wanhopige situatie nadat moslimrebellen hem ontvoerden in Dagestan.

meer info >

Duivenmelken en Corneille

Stedelijk Museum Schiedam

Duivenmelken en Corneille. 1 lezing en 2 onderwerpen. Dat is het idee achter de nieuwe lezingenreeks Corneille meets Schiedam. Zondag 11 november luister je naar duivenmelker en radiomaker Richard Sauerbier.

meer info >

Groot, Gruwelijk, Geweldig - Matilda 8+

De Bibliotheek Schiedam

Groot, Gruwelijk, Geweldig is een bijzondere vertelreeks door De Stokerij en de Bibliotheek Schiedam voor kinderen. Zondag 11 november luister je naar de vertelvoorstelling Matilda (8+).

meer info >

happy & healthy leven

De Bibliotheek Schiedam

Een happy & healthy leven, niet te streng en al helemaal niet saai is het motto van Jet van Nieuwkerk. Jet wordt woensdag 14 november geïnterviewd door Manja van de Plasse.

meer info >

'series, series' - Distillatie

de Ketelfactory

Ter verdieping van de tentoonstelling en het werk van Christiaan Kuitwaard en Philip Akkerman wordt zaterdag 17 november onder de titel LEPORELLO een Distillatie-dag gehouden.

meer info >

Workshop On/Off

De Bibliotheek Schiedam

Weet jij meer over social media dan je (groot)ouders? Ga de strijd aan met je (groot)ouders en test elkaars kennis op woensdag 21 november.

meer info >

Groot, Gruwelijk, Geweldig - De Heksen 8+

De Bibliotheek Schiedam

Groot, Gruwelijk, Geweldig is een bijzondere vertelreeks door De Stokerij en de Bibliotheek Schiedam voor kinderen. Zondag 25 november luister je naar de vertelvoorstelling De Heksen (8+).

meer info >

Literair Café - Ronald Giphart

De Bibliotheek Schiedam

Ronald Giphart verzorgt op woensdag 28 november het Literair Café. Giphart (1965) is onder andere bekend van de romans Ik ook van jou en Phileine zegt sorry.

meer info >