26 juni 2020 - 31 januari 2025

Lekker bezig - sporten & bewegen in S'dam

Krav Maga, Tai Chi, Bootcampen of Yoga. Maar ook sporten, buitenspelen, tuinieren, fietsen en wandelen. Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is in Schiedam en wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het sport- en beweegaanbod in Schiedam?

Lekker Bezig!

Bekijk lekkerbezigschiedam en volg Lekker Bezig Schiedam op Facebook en Instagram. Hier vind je het laatste nieuws over sportaanbieders, informatie over lokale sportlocaties en word je bijvoorbeeld geattendeerd op open trainingen of sportieve activiteiten in jouw wijk.

Voor iedereen

Het is via de beweegcoaches mogelijk om je te laten begeleiden naar passend sport- of beweegaanbod in de gemeente. Schiedam kent een vergoeding voor kinderen en jongvolwassenen die niet genoeg geld hebben om te sporten, of deel te nemen aan culturele activiteiten.

Het Jeugdfonds Sport en Cultuur (4-18 jaar) en het Volwassenenfonds Sport en Cultuur (18-27 jaar) zorgen ervoor dat het lesgeld en/of de materialen worden betaald. De beweegcoaches kunnen je helpen om een aanvraag in te dienen voor een van beide fondsen.

Check De sportgids ook voor een compleet online overzicht van alle sportverenigingen, sportscholen en buitenspeelplekken in Schiedam.

 

 

 

S'DAM TIPT!

Terug naar sport

Aanmelden