26 juni 2020 - 4 januari 2026

Lekker bezig - sporten & bewegen in S'dam

Bekijk lekkerbezigschiedam en ook op Facebook en Instagram.
Hier vind je het laatste nieuws over sportaanbieders, informatie over lokale sportlocaties en word je bijvoorbeeld geattendeerd op open trainingen of sportieve activiteiten in jouw wijk.

Krav Maga, Tai Chi, Bootcampen of Yoga. Maar ook sporten, buitenspelen, tuinieren, fietsen en wandelen. Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is in Schiedam en wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het sport- en beweegaanbod in Schiedam?

Lekker Bezig!

Check hier het complete online overzicht van alle sportverenigingen, sportscholen en buitenspeelplekken in Schiedam.

Voor iedereen

De beweegcoaches van de gemeente Schiedam kunnen jou begeleiden naar passend sport- en/of beweegaanbod. Is er thuis niet genoeg geld om deel te nemen aan sportieve en/of culturele activiteiten? Dan kent Schiedam een vergoeding voor kinderen en (jong)volwassenen. 
 
Via het Jeugdfonds Sport en Cultuur kunnen kinderen tussen de 4 en 18 jaar die niet genoeg geld hebben om te sporten, of deel te nemen aan culturele activiteiten een financiële vergoeding krijgen. Daarnaast draait de gemeente Schiedam in 2024 een pilot waarbij volwassenen van 18 jaar en ouder die rond het bestaansminimum leven, via een intermediair, een aanvraag kunnen indienen bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. De beweegcoaches zijn intermediair en helpen je graag bij het indienen van een aanvraag bij het Jeugd- en/of Volwassenenfonds. 

 

S'DAM TIPT!

Terug naar sport

Aanmelden