Zoek je een woning in Schiedam en wil je weten wat het actuele aanbod is van nieuwbouwwoningen?

Schiedam realiseert in de komende jaren 7.000 nieuwbouwwoningen, waarvan 1.000 ter vervanging van verouderde woningen.

Op zaterdag 8 oktober 2022 kun je tijdens de jaarlijkse Nieuwbouwdag Schiedam kennis maken met bouwprojecten die ontwikkelaars binnenkort bouwen, en met plannen voor de nabije toekomst. 

Projectontwikkelaars, makelaars, financieel adviseurs, hypotheekverstrekkers en de gemeente staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Schiedam Partners laat je zien hoe leuk het leven in Schiedam kan zijn.

Tijdens de Nieuwbouwdag ontvang je ook de nieuwe brochure 2022-2023 waarmee je naar je mogelijke nieuwe woonplek kunt wandelen of fietsen. 

Aanmelden
De Nieuwbouwdag vindt plaats van 10.00 tot 16.00 uur in de Havenkerk aan de Lange Haven 72 in Schiedam. Meld je aan voor een inlooptijd tussen 10.00 en 12.00 uur, tussen 12.00 en 14.00 uur of tussen 14.00 en 16.00 uur. Zo spreiden we de bezoekers en kunnen de deelnemers al je vragen beantwoorden. Je kunt zo lang blijven als je wilt. De kids zijn welkom in onze afgesloten kinderhoekje.

Meld je hier aan

Film

Nieuwtjes

icon
Nieuwbouwdag Schiedam
2-12-2022
1 0
icon
Nieuwbouwdag Schiedam
30-11-2022
2 1
icon
Nieuwbouwdag Schiedam
28-11-2022
1 0
icon
Nieuwbouwdag Schiedam
26-11-2022
0 0
Projectontwikkelaar Steenvlinder biedt met de naam 'Hartje S'dam' zeven casco woningen aan die de kopers zelf kunnen afbouwen. Lege plekken invullen in Schiedam was het doel van ARD Atelier Ruimdenkers voor hun ontwerp aan de Lange Achterweg. Zij maakten het ontwerp voor de vier gezinswoningen en drie appartementen die Steenvlinder ontwikkelt tot nieuwbouw casco woningen op deze plek. Bijzonder aan dit ontwerp is dat het volledig is ingepast in het beschermd stadsgezicht van Schiedam. En toch staat het eindresultaat nog niet vast. De invulling van bijvoorbeeld de vensters in de gevels of de kleur van de bakstenen worden samen met de kopers bedacht. Ook de ontwerpen voor de binnenkant van de woningen maken de kopers helemaal zelf! Grenzend aan de drie appartementen wordt door de gemeente het plein heringericht. Aan de achterzijde van de woningen bevindt zich een hofje. De inrichting van het hofje doet Steenvlinder in samenspraak met alle bewoners. Zie ook https://www.sdam.nl/wonen/ct/nieuwbouwprojecten/info/hartje-sdam
icon
Nieuwbouwdag Schiedam
18-11-2022
7 2
Bemog projectontwikkeling heeft de afgelopen maanden veel ideeën opgehaald voor het nieuw te bouwen WIJpark op het Wibautplein. Omwonenden, belangstellenden in een toekomstige huur- of koopwoning, kinderen en jongeren die rondom de vijf gebouwen willen spelen en recreëren .... iedereen dacht mee. Datv heeft tot mooie plannen en schetsen geleid! Bekijk bijgaande afbeeldingen voor de meest recente info. Als je interesse hebt voor een woning in WIJpark, of wil je ook graag meedenken, meld je dan aan voor de nieuwsbrief via de website https://woneninwijpark.nl/.
icon
Nieuwbouwdag Schiedam
17-11-2022
1 0
icon
Nieuwbouwdag Schiedam
15-11-2022
1 0
Hartje S’dam 🦋♥️ Zo luidt de nieuwe projectnaam van de zeven zelfbouw cascowoningen die Steenvlinder straks bouwt in het historisch centrum van Schiedam. Tijdens de Nieuwbouwdag stemden de circa duizend bezoekers en de voorkeur was overduidelijk. In de volgende nieuwsbrief neemt Steenvlinder je mee in het verhaal van de architect van het project: Atelier Ruim Denkers (ARD). Interesse in zelf bouwen binnen een duurzaam casco? Schrijf je dan in via de website.
icon
Nieuwbouwdag Schiedam
15-11-2022
1 0
icon
Nieuwbouwdag Schiedam
7-11-2022
2 0
icon
Nieuwbouwdag Schiedam
7-11-2022
1 0
Load more posts Loading

ORGANISATIE NIEUWBOUWDAG SCHIEDAM

De Nieuwbouwdag Schiedam wordt in samenwerking met de Gemeente Schiedam georganiseerd door:

Petra Hickendorff van Viva la Vida Events
info@nieuwbouwdagschiedam.nl of bel 06 2252 3085

Janet van Huisstede van Van Huisstede Communicatie
info@nieuwbouwdagschiedam.nl of bel 06 2297 9032

Meer informatie

Brochure Nieuwbouwdag

Blader door onderstaande online brochure (voor mobiel: klik op het 2e vierkantje van rechts) en maak kennis met alle wandel- en fietstochten langs nieuwe woonplekken in de verschillende wijken. 

Op de Nieuwbouwdag 2022 is de nieuwe brochure uitgekomen. Daarna kun je de brochure nog het hele jaar ophalen bij het I-PUNT in de WAAG aan de Lange Kerkstraat 39. 

Niets uit deze publicatie mag zonder vermelding van auteur/ beeldrecht worden gekopieerd.

beLEEF Schiedam

Beleef Schiedam en boek nu (of tijdens de Nieuwbouwdag, mits er nog plaats is!) voor een superleuke vaar- of wandeltour.

Ontdek de oude historische binnenstad en de indrukwekkende historische fabriekscomplexen zoals de Sodafabriek en de Glasfabriek tijdens een van de leuke en interessante tours.