Speciale editie van Notaris: Zwart Nazareth

De Schiedamse distilleerderij Herman Jansen heeft een speciale editie van haar bekende Notaris Jenever uitgebracht: Zwart Nazareth. Tegelijk is ook het bekende kopstootje compleet vernieuwd. 

meer info >

Handsome Poets naar Schiedam

Kloosterplaats | Broersvest 119 | 3111 EE SCHIEDAM

De line-up van popfestival Where we’ve met is vrijwel compleet. De headliners zijn Handsome Poets en Funky Organizers. Ook Aafke Romeijn en Radio Eliza zullen naar Schiedam afreizen.

meer info >

Zomersluiting Knuffelpunt

Knuffelpunt | Hoogstraat 75 | 3111 SCHIEDAM

Na de succesvolle opening van het Knuffelpunt op de Hoogstraat 75 stroomden de knuffels binnen. Het streven was om 3000 knuffels in te zamelen maar na de vele donaties is dit nu verhoogd naar 10.000 knuffels.

meer info >

WATERBUS NAAR SCHIEDAM

Maasboulevard | Maasboulevard | 3114 HB SCHIEDAM

Waterbus, het grootste veerdiensten netwerk van Nederland, vaart vanaf maandag 1 mei tijdens de ochtend- en avondspits ook naar Schiedam.

meer info >

Werk mee aan het nieuwe stadsvaandel van Schiedam

Wie komt er deze zomer mee borduren aan het nieuwe stadsvaandel van Schiedam? Cor Lamers, burgemeester van Schiedam, geeft 1 juli het startsein in het Stedelijk Museum Schiedam.

meer info >

JazzDistillery The Ultimate Music Weekend

S'DAM Centrum

Het 10e seizoen van Jazzpodium Waterweg start met JazzDistillery, The Ultimate Music Weekend. Een bijzonder festival in het weekend van 6 tot en met 8 oktober.

meer info >

VakantieBieb

Op je vakantie-adres

De VakantieBieb is er weer vanaf 1 juni. Hét zomercadeautje van de Bibliotheek. Met de VakantieBieb-app heeft iedereen gratis toegang tot een omvangrijke selectie Nederlandse e-books.

meer info >