Nieuws uit Schiedam

Bijzondere mix in Stedelijk Museum Schiedam

Stedelijk Museum Schiedam

Het Stedelijk Museum Schiedam heeft 3 bijzondere expo's deze zomer. Een mix van schilderkunst, fotografie en installaties.

meer info >

Ontwerp jij een slogan S’DAM ansichtkaart?

Stichting Promotie Schiedam

Schiedammers omarmen de S’DAM stadstijl zo blijkt uit het onderzoek dat in opdracht van de gemeente Schiedam door het kenniscentrum MVS in mei is gehouden onder het internetpanel.

meer info >

S'DAM Haventour Wereldhavendagen

Maak tijdens de Wereldhavendagen, zaterdag 8 en zondag 9 september kennis met de indrukwekkende levendigheid van de Schiedamse haven en maritieme bedrijven die wereldwijd actief zijn.

meer info >

Kamerplant op vakantie in museum

Stedelijk Museum Schiedam

Tijdens de expo De tuinen van Elspeth Diederix breng je je kamerplanten naar het Stedelijk Museum Schiedam. Daar krijgen ze een mooie plek, elke dag water en veel liefde zodat de planten ook een leuke tijd hebben.

meer info >

Gezocht: familiealbums en gedekte tafels

Stedelijk Museum Schiedam

Altijd al in een museum willen exposeren? Voor de tentoonstelling Familie zoekt het Stedelijk Museum Schiedam gedekte tafels, familiefotoalbums en bijzondere familiegeschenken.

meer info >

GinFever - Zomerfeest Lange Haven 2018

Nationaal Jenevermuseum Schiedam

In de binnenstad van Schiedam is het zaterdag 25 augustus groot feest. Tijdens het Zomerfeest GinFever speelt jenever een belangrijke rol. Van ’s middags tot ’s avonds laat shaken bartenders de beste cocktails met gin.

meer info >

(h)OOGstraat: dans op locatie

Museumkwartier | Hoogstraat 112 | 3111 HL SCHIEDAM

(h)OOGstraat: een indrukwekkende dansvoorstelling van Liat Magnezy. Te zien 7 en 8 juli en 1, 2, 8 en 9 september in het Museumkwartier.

meer info >

DE TUINEN VAN ELSPETH DIEDERIX

Stedelijk Museum Schiedam

Het bijna surrealistische werk van Elspeth Diederix (Nairobi, 1971) dat van 23 juni t/m 30 september in het Stedelijk Museum Schiedam hangt, ontstaat door een combinatie van duiken, tuinieren en fotografie. 

meer info >

Suppen in S'DAM - Whasup

Molen De Palmboom | Noordvest 34 | 3111 PH SCHIEDAM | 0618538161

Maak het mee! Ga suppen door de oude binnenstad van Schiedam met WhaSUP. Suppen is leuk en ontspannend, makkelijk te leren en een complete training voor het lichaam!

meer info >

Schiedam: een buitengewoon mooi decor

| 3111 NN SCHIEDAM

Ga deze zomer in Schiedam op ontdekking, feest met fijne artiesten, lounge in de zon en dans tot in de late uurtjes. Van zaterdag 9 juni t/m zondag 28 oktober staat de stad bol van de evenementen.

meer info >

Verkooprecord Theater aan de Schie

Theater aan de Schie

De voorverkoop voor theaterseizoen 2018-2019 voor Theater aan de Schie is succesvol verlopen. Theater aan de Schie heeft 25% meer kaartverkoop gerealiseerd in de voorverkoop dan vorig seizoen.

meer info >

OPEN EXPO - STEDELIJK MUSEUM SCHIEDAM

Stedelijk Museum Schiedam

Noem het een 4-daagse kunstmarathon of noem het een museum op z’n kop. Het maakt niet uit welke naam je erop plakt, kom van 6 tot en met 9 september 2018 naar het Stedelijk Museum Schiedam.

meer info >