Werk mee aan het nieuwe stadsvaandel van Schiedam

Wie komt er deze zomer mee borduren aan het nieuwe stadsvaandel van Schiedam? Cor Lamers, burgemeester van Schiedam, geeft 1 juli het startsein in het Stedelijk Museum Schiedam.

meer info >

Evelyne Janssen is waarnemend directeur

Stedelijk Museum Schiedam | Hoogstraat 112 | 3111 HL SCHIEDAM

Napraten over een tentoonstelling? Misschien is dat wel even leuk als het bezoek zelf. Nog leuker wordt het als je dat kunt doen met Evelyne Janssen, beeldend kunstenaar en dochter van Pierre Janssen.

meer info >

JazzDistillery The Ultimate Music Weekend

S'DAM Centrum

Het 10e seizoen van Jazzpodium Waterweg start met JazzDistillery, The Ultimate Music Weekend. Een bijzonder festival in het weekend van 6 tot en met 8 oktober.

meer info >

Weids wonen tegenover de haven van Schiedam

Binnen de ruit, tussen de Schiedamse Wiltonhaven en het eeuwenoude polderlandschap Midden Delfland, komt een gebouw met groene uitstraling bestaande uit 2 woontorens.

meer info >

I-PUNT verkoopt ROTTERDAM WELCOME CARD

Een combinatiebezoek Rotterdam – Schiedam is nog nooit zo aantrekkelijk geweest. Met de Rotterdam Welcome Card reis je onbeperkt met bus, tram en metro met stadsvervoerder RET.

meer info >

VakantieBieb

Op je vakantie-adres

De VakantieBieb is er weer vanaf 1 juni. Hét zomercadeautje van de Bibliotheek. Met de VakantieBieb-app heeft iedereen gratis toegang tot een omvangrijke selectie Nederlandse e-books.

meer info >

Theater aan de Schie presenteert: Ping-dinsdag

Wennekerpand | Vijgensteeg 2 | 3111 PT SCHIEDAM

Live muziek en uit eten met eigen magnetronmaaltijd in Wennekerpand, Theater aan de Schie presenteert in samenwerking met Wennekerpand: Ping-dinsdag.

meer info >