Spectaculaire opening Lange Haven

| Lange Haven | 3111 SCHIEDAM

Met een waanzinnig waterfonteinenspektakel, spannende trails over het water, foodtrucks en een dj wordt de officiële opening van de Lange Haven met alle Schiedammers op 8 juli gevierd.

meer info >

Werk mee aan het nieuwe stadsvaandel van Schiedam

Wie komt er deze zomer mee borduren aan het nieuwe stadsvaandel van Schiedam? Cor Lamers, burgemeester van Schiedam, geeft 1 juli het startsein in het Stedelijk Museum Schiedam.

meer info >

JazzDistillery The Ultimate Music Weekend

S'DAM Centrum

Het 10e seizoen van Jazzpodium Waterweg start met JazzDistillery, The Ultimate Music Weekend. Een bijzonder festival in het weekend van 6 tot en met 8 oktober.

meer info >

I-PUNT verkoopt ROTTERDAM WELCOME CARD

Een combinatiebezoek Rotterdam – Schiedam is nog nooit zo aantrekkelijk geweest. Met de Rotterdam Welcome Card reis je onbeperkt met bus, tram en metro met stadsvervoerder RET.

meer info >

VakantieBieb

Op je vakantie-adres

De VakantieBieb is er weer vanaf 1 juni. Hét zomercadeautje van de Bibliotheek. Met de VakantieBieb-app heeft iedereen gratis toegang tot een omvangrijke selectie Nederlandse e-books.

meer info >

Theater aan de Schie presenteert: Ping-dinsdag

Wennekerpand | Vijgensteeg 2 | 3111 PT SCHIEDAM

Live muziek en uit eten met eigen magnetronmaaltijd in Wennekerpand, Theater aan de Schie presenteert in samenwerking met Wennekerpand: Ping-dinsdag.

meer info >