Schiedam: een buitengewoon mooi decor

| 3111 NN SCHIEDAM

Ga deze zomer in Schiedam op ontdekking, feest met fijne artiesten, lounge in de zon en dans tot in de late uurtjes. Van zaterdag 9 juni t/m zondag 28 oktober staat de stad bol van de evenementen.

meer info >

Jurassic Kingdom

Prinses Beatrixpark | 3121 KJ SCHIEDAM

Met 30 bewegende dino’s op ware grootte zorgt Jurassic Kingdom van zaterdag 7 tot en met zondag 29 juli 2018 voor een brullende tentoonstelling in het Prinses Beatrixpark in Schiedam.

meer info >

GinFever - Zomerfeest Lange Haven 2018

Nationaal Jenevermuseum Schiedam

In de binnenstad van Schiedam is het zaterdag 25 augustus groot feest. Tijdens het Zomerfeest GinFever speelt jenever een belangrijke rol. Van ’s middags tot ’s avonds laat shaken bartenders de beste cocktails met gin.

meer info >

DE TUINEN VAN ELSPETH DIEDERIX

Stedelijk Museum Schiedam

Het bijna surrealistische werk van Elspeth Diederix (Nairobi, 1971) dat van 23 juni t/m 30 september in het Stedelijk Museum Schiedam hangt, ontstaat door een combinatie van duiken, tuinieren en fotografie. 

meer info >

Suppen in S'DAM - Whasup

Molen De Palmboom | Noordvest 34 | 3111 PH SCHIEDAM | 0618538161

Maak het mee! Ga suppen door de oude binnenstad van Schiedam met WhaSUP. Suppen is leuk en ontspannend, makkelijk te leren en een complete training voor het lichaam!

meer info >

HOLLANDSE NIEUWE

Stedelijk Museum Schiedam

Het Stedelijk Museum Schiedam kocht vorig jaar 6 werken, waaronder een schilderij van Daan van Golden. Deze internationale kunstenaar die in 2017 overleed, werkte decennia in Schiedam.

meer info >

White Wall in I-Punt in de Waag

De Waag

Leef je vanaf zaterdag 2 juni bij het I-Punt in de Waag uit op een nieuw stuk White Wall. De Spaanse kunstenaar Paco Dalmau heeft deze kleine versie van de White Wall speciaal voor het I-Punt in elkaar gezet.

meer info >

Verkooprecord Theater aan de Schie

Theater aan de Schie

De voorverkoop voor theaterseizoen 2018-2019 voor Theater aan de Schie is succesvol verlopen. Theater aan de Schie heeft 25% meer kaartverkoop gerealiseerd in de voorverkoop dan vorig seizoen.

meer info >

Rondje Schiedam is succesvol concept

| 3111NN SCHIEDAM

Rondje Schiedam, georganiseerd door Stichting Promotie Schiedam, maakt het Schiedamse bedrijfsleven enthousiast voor Schiedam en in bijzonder haar unieke gelegenheden voor zakelijke bijeenkomsten. 

meer info >

Proef! De Plantage 2018

Stadspark de Plantage | Tuinlaan | 3111 AW SCHIEDAM

Proef! de Plantage is 2 dagen muzikanten, dichters, kunstenaars en bijzondere food-ondernemers. Bijzondere pakhuizen en panden rondom het park openen hun deuren. Kom proeven op 9 en 10 juni. 

meer info >