Finale Heel Holland Bakt in Stedelijk Museum Schiedam

Stedelijk Museum Schiedam

Wie wint de finale van Heel Holland Bakt? Kijk zondag 22 oktober de finale bij het Stedelijk Museum Schiedam en neem je eigen creaties mee.

meer info >

Speuren en suikerkastelen bouwen

Stedelijk Museum Schiedam

Kom speuren en leer alles over suiker en de tentoonstelling Sticky Business. Er zijn gratis speurtochten en in de herfstvakantie kun je elke dag meedoen aan een gratis workshop.

meer info >

Top-artiesten: Piet Paaltjens Recordings

De Bibliotheek Schiedam

In het geheim werkten 12 Nederlandse artiesten aan een zeer bijzonder album: de Piet Paaltjens Recordings. Naast Freek de Jonge en Spinvis ook enkele Rotterdamse artiesten: Jan Rot, The Kik en Jerry Hormone.

meer info >

Het geheim achter de ultieme G&T

De Waag

In Loopuyt’s Perfect Serve op zaterdagmiddag 18 november in Schiedam vertelt Loopuyt's eigen barman David Trampe het geheim achter de ultieme Loopuyt Gin & Tonic.

meer info >

Fotografie, grafisch ontwerp en VR

S'DAM Centrum

Het Fotofestival Schiedam presenteert van 12 tot en met 22 oktober een breed palet aan exposities op het gebied van fotografie, grafisch design en virtual reality.

meer info >

Piet Paaltjens Parade

De Bibliotheek Schiedam

Romantiek met een donker randje! Duik van 20 oktober tot en met 1 november in het leven van Piet Paaltjens. 150 jaar geleden werd zijn dichtbundel ‘Snikken en Grimlachjes’ uitgegeven in Schiedam.

meer info >

WATERBUS NAAR SCHIEDAM

Maasboulevard | Maasboulevard | 3114 HB SCHIEDAM

Waterbus, het grootste veerdiensten netwerk van Nederland, vaart vanaf maandag 1 mei tijdens de ochtend- en avondspits ook naar Schiedam.

meer info >