22 juni 2024

muziek aan de schie

Waar: Entree Laad- en losingang Theater ad Schie, Overschiesestraat
Wanneer: Za 22 juni
Hoe laat: Om 15 uur
Tickets: €15,00 (geen drankjes inbegrepen)
Koop hier je tickets
Tijdens dit staconcert is de bar geopend 
Podium op podiumvoorstelling
*Zilveren Jubileumvoorstelling

Hoogste tijd dat de unieke en florerende Schiedamse muziekgeschiedenis in de schijnwerpers wordt gezet. Met deze 1e editie van Muziek aan de Schie gaan we samen met Marco Diamantatos op zoek naar de beste band van Schiedam. En of dat ook gelukt is zal deze gelegenheidsformatie op deze middag tonen.

Muziek aan de Schie

Schiedam heeft een lange traditie als het om bands en muzikanten gaat. In deze lange geschiedenis staat iedereen de live optredens in het grote aantal zalen die Schiedam heeft geteld nog levendig bij. Op festivals, de Brandersfeesten, in de cafés en op de Schiedamse podia hebben we vaak kunnen genieten van de beste Schiedamse muzikanten. En dat is nog steeds het geval.

*Zilveren Jubileumvoorstelling 

Deze voorstelling is één van de zilveren jubileumvoorstellingen. Gedurende het seizoen zijn er meerdere zilveren jubileumvoorstellingen waarbij het Theater aan de Schie graag ook met jou het zilveren feest viert. Je wordt ontvangen met een drankje, de foyer is feestelijk ingericht, er zijn hapjes en er is een afterparty waar gedanst kan worden.  
Dress code: Bij de jubileumvoorstellingen wordt kleding met een Touch of Silver zeer gewaardeerd.


Aanmelden