7 april 2019

Sunday in the City - INDOOR

Elke 1e zondag van de maand is er livemuziek in het centrum van Schiedam.Tijdens Sunday in the City Indoor, op koopzondag 7 april, is het relaxt genieten van muziek en een drankje. 

Morrès

De hoofdact is Morrès, een band uit de regio Arnhem-Nijmegen-Bensheim (DL), bestaande uit de muzikanten Thomas Calis (drums, achtergrondzang), Johan 'basso' Volman (bas & toetsen), Matt Willems (gitaar) en Anco Koens (leadzang & gitaar).
De band werd opgericht in 2013.

Het recept: een stevige en stuwende ritmesectie, aangevuld met krachtige vocalen en melodieuze gitaarlijnen, resulteert in melodieuze power-pop met veel energie en dynamiek, van stevige rocknummers tot fragiele ballads met hier en daar wat jazzy invloeden. Muziek waarin men ruimte vindt, energie, dynamiek, emotie.

Hoogtepunten sinds de oprichting zijn bijvoorbeeld een live optreden op de landelijke radio in Veronica's Countdown Café en de release van het album Still in 2015 en EP 'A Good Day' in september 2017.

Leopalooza

Het programma begint met Leopalooza uit Den Haag. Leopalooza komt overal, van een intiem feestje in strandtent Zuid in Den Haag tot aan grote internationale congressen in De Beurs van Berlage in Amsterdam. Anouk, Amy Winehouse en American Songbook, een avond vol verrassingen. Pier Bish (gitaar) begeleidt Leonie (zang) bij een cocktail van jazz en pop, met een vleugje singer-songwriter liedjes

De toegang is gratis.
Foto: RijnoBoon.