15 november 2018

Distillers Special - De Kuyper

Ben je een echte fijnproever en houd je van likeur in combinatie van koffie of thee? Dan boek je donderdag 15 november de Distillers Special: Koninklijke De Kuyper.

Met dit arrangement opent Koninklijke de Kuyper haar rijksmonumentale deuren voor consumenten. Na het bezoek aan de distilleerderij, waar de verschillende distillaten en extracten voor de De Kuyper likeuren gemaakt worden, gaan deelnemers op reis in de wereld van koffie of thee bij Zavor Coffee Experience.

Koop snel en gemakkelijk je tickets à €30,00

Programma

Koninklijke De Kuyper
Het familiebedrijf Koninklijke De Kuyper is één van de oudste familiebedrijven in Nederland en werelds grootste producent van cocktails. Ook andere grote brands, zoals Peachtree en Mandarine Napoleon, worden hier gedistilleerd. In de rijksmonumentale distilleerderij in Schiedam produceert De Kuyper de extracten en distillaten. De grondstoffen daarvoor komen uit de hele wereld. Vers of gedroogd fruit wordt enkele weken op alcohol gelegd om er smaakstoffen aan te onttrekken. Tijdens deze tour zie je het proces zoals je het nog niet eerder zag. 

Zavor Coffee Experience
Na dit bezoek ga je op reis in de wereld van koffie of thee met als reispartner diverse likeuren van De Kuyper. Laat je bij Zavor Coffee Experience meevoeren naar Oost-Afrika of naar de groene hellingen van theevelden. 

'Ik ben een echte koffieliefhebber, maar ik vond de likeuren nóg veel mooier bij de thee', aldus één van de enthousiaste deelnemers

Deze unieke tour start bij I-Punt S'DAM in De Waag. Waar je wordt ontvangen door een enthousiaste gids. Benieuwd? Schrijf je daarom snel in en kies de datum die je het beste uitkomt.

Tickets

Voor maar € 30,00 per persoon kun je mee met deze unieke en bijzondere tour.
Welke datum kies je?

Bijzonderheden

  • Inclusief begeleiding gids
  • Inclusief bezoek Koninklijke De Kuyper
  • Inclusief proeverij De Kuyper Brands
  • Inclusief Koffie/thee experience
  • Tijdsduur: Van 14.00 uur tot 16.30 uur
  • Start: Bij het I-Punt in de Waag, Lange Kerkstraat 39 Schiedam
  • Ben je 18 jaar of ouder? Dan kun je mee met de tour
  • De tour gaat door bij 8 deelnemers, uiterlijk op de woensdag voorafgaand krijg je bericht.