8 maart 2019

SVP Walking Dinner - Guilty Pleasure

Ontmoeten, samen eten en elkaar inspireren aan de (keuken)tafel. Loop jij op vrijdag 8 maart de culinaire route in Schiedam of ga je zelf koken? Voor alle vrouwen en meiden die van Schiedam houden!

Culinaire route lopen

Met een klein groepje vrouwen loop je een route door de stad, langs verschillende adressen waar je gezellig aan elkaars keukentafel aanschuift. Alle vrouwen en meiden die van Schiedam houden kunnen zich aanmelden.
Ga alleen, of neem je vriendin, buurvrouw, moeder, oma, (schoon)dochter of collega mee!

Ontmoeten

Het Walking Dinner staat in het teken van ontmoeten. Wil je met iemand anders in dezelfde groep meelopen? Koop dan als groep in één bestelling de kaarten. 

Bijzonderheden

 • Alle tickets zijn uitverkocht!
 • Er zijn nog extra culinaire route kaarten beschikbaar exclusief after party €19,50 per persoon. Het maximale aantal plaatsen voor de feestelijke afsluiting is i.v.m. veiligheidsmaatregelen al bereikt UITVERKOCHT
 • Eten, genieten en gezelligheid voor slechts €19,50 per persoon (inclusief after party UITVERKOCHT)
 • Bestel gemakkelijk je ticket online: Ben je vegetarisch, heb je allergieën/dieetwensen, of ben je bijvoorbeeld minder goed ter been? Vergeet dit niet te vermelden op het bestelformulier in het veld -eventuele opmerkingen- !
 • Wil je met iemand in dezelfde groep meelopen? Koop dan als groep in één bestelling de kaarten. Alleen dan wordt je gegarandeerd als groep ingedeeld. Achteraf de groepssamenstelling wijzigen is niet mogelijk.
 • Je kunt met max. 4 personen als groep aanmelden
 • Gezamenlijke start om 18 uur in Grote of Sint-Janskerk, Lange kerkstraat 37 (inloop 17:30 u.)
 • Einde: Een gezamenlijke feestelijke afsluiting vanaf 21:00 uur op een verrassende locatie
 • Ontmoet nieuwe mensen in je 'eigen' stad
 • Verrassende (thuis)locaties in Schiedam
 • De kaartverkoop loopt tot en met 24 februari 2019. Let op: vol=vol!

Samen uit Samen thuis

Het event start en eindigt op een centrale locatie in de stad. Bij de startlocatie krijg je jouw culinaire route en groepsindeling uitgereikt.

Bij de eindlocatie verzamelen alle deelnemers, route lopers en kookteams, om met een drankje en muziek de gezellige avond samen in stijl af te sluiten. Uitgebreide informatie lees je op de website.

Koken Eten Ontmoeten

Op vrijdag 8 maart wil het Schiedams Vrouwen Platform voor de 10e keer vele deuren openen die anders gesloten blijven. Het SVP Walking Dinner op internationale vrouwendag is een initiatief waaraan zoveel mogelijk vrouwen op een laagdrempelige, betaalbare manier een enthousiaste bijdrage kunnen leveren. Je neemt een kijkje bij elkaar in de keuken: vrouwen uit Schiedam koken voor elkaar. Wil jij dit keer koken? Ga dan naar svpwalkingdinner.nl/kookteam