14 maart 2020

Kinderboekenfilmfestival

Het kinderboekenfilmfestival is AFGELAST.

Waar: Wennekerpand, Vijgensteeg 2
Wanneer: Za 14 maart
Tickets: €5,00 p.p. per film
Check ook de website

Programma:
Zaal 1
Paddington  11 - 12.35 u
Paddingtonis inmiddels gesetteld bij de familie Brown en een graag gezien figuur in de wijk. Op zijn eigen onhandige manier worstelt hij zich van het ene naar het andere baantje om geld te verdienen voor een mooi cadeau voor de honderdste verjaardag van tante Lucy.

Kuifje 13 - 14.50 u
Kuifje is de Nederlandstalige naam voor de fictieve hoofdpersoon in de stripserie De avonturen van Kuifje.

Fantastic Beasts 15.30 - 17.45 u
Gellert Grindelwald is ontsnapt en is medestanders naar zijn kant aan het overhalen. Dit met de belofte om tovenaars te verheffen boven alle niet-magische wezens. Alle hoop om hem tegen te houden rust op zijn oude vriend Albus Dumbledore.

Zaal 2
Iep! 11.30-12.50 u
IEP! gaat over Viegeltje, die op een meisje lijkt maar vleugels heeft in plaats van armen. Vogelkijker Warre vindt haar onder een struik en neemt haar mee naar huis.

De GVR 13.30 - 15.30 u
De GVR (De Grote Vriendelijke Reus), gebaseerd op Roald Dahl’s wereldberoemde gelijknamige boek, maakt het eenzame weesmeisje Sofie kennis met de magische reuzenwereld.

Regels van Floor 16 u
De regels van Floor gaat over de eigenwijze Floor en haar gedachtes. Want in Floors wereld bedenken kinderen, net als volwassenen, hun eigen regels en dat leidt tot bijzondere inzichten.