S'DAM op Woonbeurs Rotterdam

S'DAM heeft veel te bieden op woongebied. Op de Woonbeurs Rotterdam in het WTC presenteren ontwikkelaars van nieuwbouwwijken en Woonplus het uitgebreide woonaanbod in Schiedam. Kom 12 of 13 maart naar de stand van Schiedam om kennis te maken.

Stad met karakter omringd door groen

Wonen in Schiedam betekent bijzonder wonen in een karakteristieke, historische stad gecombineerd met het open en groene karakter van een dorp. Op zoek naar een appartement in een oude jeneverdistilleerderij of een arbeidershuisje? Of naar een nieuwbouwwoning omringd door groen en water of op een authentieke plek, zoals een voormalig jeneverterrein? In Schiedam vind je de woning die bij je past.

De stad ligt op 5 minuten afstand van Rotterdam en naast het groene polderlandschap van Midden-Delfland. In de binnenstad zijn bijzondere boetiekjes, je kunt er heerlijk eten en genieten van exclusieve voorstellingen en optredens. In de hele stad voel je de sfeer van creativiteit.

Schiedam op de Woonbeurs Rotterdam

De ontwikkelaars van de nieuwbouwprojecten de Nieuwe Wetenschappers, Houthaven, Oranjeburgh, Park Harga en Parkentree presenteren zich met Woonplus Schiedam en Stichting Promotie Schiedam op de Woonbeurs Rotterdam. 

Woonplus Schiedam

Op zoek naar een koop- of huurwoning in Schiedam? Bij Woonplus Schiedam staat jouw woning al klaar. Deze jonge, maatschappelijk betrokken vastgoedonderneming heeft ongeveer 12.000 huurwoningen en een ruim aanbod aan koopwoningen. Met hart voor de stad biedt Woonplus bewoners een hoge kwaliteit op het gebied van wonen.

De Nieuwe Wetenschappers: groen wonen dichtbij de binnenstad

In de Nieuwe Wetenschappers woon je tussen de rust van groene parken en de levendigheid van het bruisende Schiedam, vlakbij station Schiedam Centrum. De 74 nieuwbouw-eengezinswoningen liggen op loopafstand van het centrum in een vitale nieuwe buurt. Tegelijkertijd woon je ook heerlijk rustig. Omgeven door verschillende parken met volop speelgelegenheid voor de kids.

Houthaven, jouw nieuwe thuishaven in Schiedam

Wonen in Houthaven, is wonen aan het Spuikanaal en langs de groene zoom van De Gorzen. De nieuwe woonwijk met eengezinswoningen kenmerkt zich door water, autoluwe straatjes en pleintjes. Een plek waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Je woont op loopafstand van basisscholen en de winkelstraat de Groenelaan. Fase 2 met 15 eengezinswoningen is nú in aanbouw en wordt in het 3e kwartaal opgeleverd.

Oranjeburgh, royaal wonen op eigen kavel

In Oranjeburgh bouw je op eigen kavel en onder eigen regie. Er is ruimte voor vrijstaande villa’s, twee-onder-een-kap woningen, geschakelde herenhuizen en een tweetal kleinschalige appartementengebouwen. Oranjeburgh ligt op een steenworp afstand van de historische binnenstad van Schiedam met een levendig winkelcentrum en volop terrasjes en restaurants.Er zijn nog een beperkt aantal kavels beschikbaar.

Park Harga, thuis in Schiedam

Park Harga is een nieuwe, milieuvriendelijke woonwijk langs de groene Poldervaart met 156 goed betaalbare eengezinswoningen en ruime appartementen. De wijk is goed bereikbaar, gelegen in het groen, met speelruimte voor de kinderen, sport in de buurt en op fietsafstand van de binnenstad. De groene wijk Park Harga wordt een wijk voor iedereen: starters, gezinnen met kinderen én ouderen.

ParkEntree

‘Zo wil ik ook wel 150 worden’, is het motto van ParkEntree. Tussen het Prinses Beatrixpark en de historische binnenstad van Schiedam komt dit nieuwe leefconcept voor actieve senioren. Comfortabele en mooie woningen met een heerlijke tuin of balkon. Binnen enkele minuten ben je in de historische binnenstad voor een terrasje, museumbezoek, een film, de bibliotheek of het theater.