versoepeling coronavirus maatregelen

De maatregelen omtrent het coronavirus kunnen gevolgen hebben voor het plannen van een bezoek aan S’DAM. Kom je naar Schiedam en wil je zeker weten dat je ergens meteen naar binnen kan? Neem dan van tevoren contact op.

Vanaf maandag 11 mei 2020 is er een versoepeling in de maatregelen die de verspreiding van het coronavirus tegen moeten gaan.

De veranderingen vinden eerst plaats op lokaal niveau. Hierna volgen stappen op regionaal en landelijk niveau. Ook in Schiedam openen de cafés hun terrassen, winkels, de bibliotheek en culturele instellingen langzaam hun deuren.

In onze online THUISLADDER en via de S’DAM socials houden we je op de hoogte van de Schiedamse activiteiten.

Op de websites van onze partners in de stad vind je de actuele openingstijden en laatste informatie over de maatregelen en wat dit voor jouw bezoek betekent.

MUSEA WEER OPEN

Het Stedelijk Museum Schiedam is vanaf 2e Pinksterdag, maandag 1 juni weer open.
Het Nationaal Jenevermuseum is vanaf 21 mei weer open voor publiek. (nog niet zeker!)

Voor de laatste update van coronavirus maatregelen verwijzen wij naar de website van de gemeente Schiedam, die net zoals Schiedam Partners de maatregelen volgen van de Rijksoverheid.

Evenementen
Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn geplande evenementen en bijeenkomsten niet meer toegestaan en zijn afgelast. Deze maatregelen gelden voorlopig tot 1 september 2020. Check de websites en social media kanalen voor actuele informatie.

Het I-Punt in de WAAG
Het I- Punt heeft aangepaste openingstijden.