International Dutch Distillers Festival

In Schiedam ruik, proef en ervaar je overal jenever en gin. In het kader van ‘The New Spirit’ geniet je van van 27 mei t/m 4 juni van de allereerste editie van het International Dutch Distillers Festival. 

International Dutch Distillers Festival

Maak kennis met het IDDF. Het festival draait om gedistilleerd, gecombineerd met een verrassende culinaire, muzikale en culturele programmering. Kom naar alle drie de festivalonderdelen in de prachtige historische binnenstad van Schiedam! 

IDDF & RESTAURANTWEEK 27 mei t/m 2 juni 

IDDF gaat van start met de IDDF-restaurant week op vrijdag 27 mei. Tijdens deze week kun je tot en met 2 juni genieten van speciale IDDF-menu’s. Verschillende horecagelegenheden bieden een gevarieerd programma aan: van een stoere high gin en culinaire verrassingen tot aan het lekkerste ijs met bijzondere gedistilleerd-smaken bij een echte Schiedamse IJssalon. Of kies je toch voor een jeneverbonbon

IDDF AROUND TOWN  27 mei t/m 4 juni 

Ontdek al het moois wat de historische binnenstad van Schiedam te bieden heeft tijdens ‘IDDF Around Town’. Denk hierbij aan een rondleiding door de distilleerderij van Nolet, een intiem jazzconcert in een van de hoogste molens van de wereld of een interactieve wandeling door het centrum van Schiedam. 

IDDF IN CONCERT 3 & 4 juni 

IDDF In Concert is de knallende afsluiter van IDDF. Je geniet onder het genot van een bijzonder drankje van een line-up met de beste Nederlandse acts: 
-BLØF 
-DI-RECT 
-Danny Vera 
-Waylon 
-Brucified 
-The Billy Joel Experience 

Waar: In en rond de historische binnenstad Schiedam
Wanneer: Van vr 27 mei t/m za 4 juni
Tickets voor IDDF in Concert: Early bird €36,75 (te koop van 10 -14 mrt)
Koop hier je tickets
Check ook IDDF.nl & facebook & instagram

SCHIEDAM
3111 NN SCHIEDAM