(ER)VAAR & LEG AAN in S'DAM

Vaar langs de hoogste molens ter wereld, prachtige pakhuizen en distilleerderijen in de historische binnenstad van Schiedam. 

RONDVAART FLUISTERBOOT
Vanaf het water zie je distillers district Schiedam van een heel andere kant. Je vaart langs de hoogste molens ter wereld, pakhuizen en de branderijen in de oude binnenstad. De boot vaart in een fluisterende stilte door de Schiedamse havens. De gids van de fluisterboot vertelt een boeiend verhaal en leuke anekdotes over wat je onderweg ziet.  

Het vaarseizoen van de fluisterboot loopt tot en met 30 zondag oktober. Een tochtje met de Fluisterboot boeken kan 6 dagen per week, behalve op maandag. Wil je met een eigen gezelschap varen dan zijn de fluisterboten ook af te huren.
Voor info en reserveren: Rondvaarten fluisterboot of huur een fluisterboot.  

LEG AAN IN S’DAM 
Aanleggen kan in de buurt van één van de grootste molens ter wereld, een distilleerderij (waar de lekkerste gins, jenevers of likeuren gemaakt worden!), een museum of terrasboot. 
Schiedam is te bereiken via de Schie of vanaf de Nieuwe Maas. De openingstijden van de bruggen zijn van ma t/m do van 9 tot 17 uur en vr t/m zo van 9 tot 20.30 uur. 
Vind hier meer info

VAARPLEZIER 
Genieten op het water geeft een extra gevoel van vrijheid. In S’DAM heb je tal van mogelijkheden om het water op te gaan. Denk aan een actieve middag op een sup bij WhaSUP of huur een sloep bij S’loep Schiedam.  

 

                                        

Molen de Walvisch
Westvest 229
3111 BT Schiedam
Website