13 juli 2019

Where we've met


Where we’ve wordt 5! Deze jubileumeditie wordt daarom groots gevierd. Vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli is het weer tijd voor fijne muziek, lekker eten & drinken in een ontspannen sfeertje.

Gratis festival
De nieuwe Utrechtse surfsensatie TESSEL neemt je mee in een nostalgische trip, waar zelfs Herman Hofman van 3FM als een blok voor gevallen is. 
Na Lowlands Festival en Pinkpop Festival vond Daniel Cane het tijd om zijn emotionele rollercoaster naar Schiedam te brengen. 
En voor als je nog niet verwend genoeg was: Merijn Mooijman Music doet de voetjes van de vloer gaan met zijn funky soulpop. Voor het hele programma check Where we 've met!

Confettigevoel 
Ga mee op minivakantie in je eigen stad. En terwijl de zon langzaam achter de molens zakt, dans je de nacht in. Wees daar en beleef het ultieme confettigevoel! Tijdens Where we've met geniet je van fijne muziek en goed gezelschap in een relaxte onbezonnen sfeer. De exclusieve en intieme LOFTsessies ontbreken ook dit jaar niet. 

Urban picknick

Zoek een lekker plekje uit op een zitzak of kleedje en geniet van een heerlijke lunch midden in je eigen stad, onder het genot van toffe muziek en de molens op de achtergrond! Banda Matatu zorgt dit jaar met hun Jamaican en Afro-Caribean grooves voor de muzikale omlijsting.
De picknickmand van Café Sjiek is te bestellen vanaf 4 personen (je betaalt dan € 9,50 p.p.) en bevat diverse soorten sandwiches en 2 drankbonnen per persoon.
De picknickmand van Brasserie Stadhuis is te bestellen vanaf 2 personen (je betaalt dan € 24,50 p.p.) en bevat met zalm, tartaar en pastrami belegde crostini’s, een kaasplateau, oesters Blanche de Normande en 2 drankbonnen per persoon.

Nieuw dit jaar: de New Friends-mand!
Wil jij nieuwe vrienden maken tijdens de Urban Picknick? Meld je (per persoon) aan voor de New Friends-mand. New Friends worden samengevoegd tot een groep en delen samen zo’n heerlijk gevulde picknickmand van Brasserie Stadhuis of Café Sjiek.

Festivalterrein: Branderseiland, aan de voet van molen De Palmboom, Noordvest 34
Wanneer: Vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli
Hoe laat: Vrijdag vanaf 17u, zaterdag vanaf 14u, zondag vanaf 10u
Toegang muziekfestival: Is gratis
Camping: €45,00 of €65,00
Picknickmand bestellen: Via Where we've met 
Laatste update: Check facebook