1 juni 2020 - 30 juni 2020

Oh Ja Joh Corona - online voorstelling

Oh Ja Joh Corona is: een grap die je niet kunt vertellen zonder de slappe lach te krijgen, een bijzonder liedje of een gedicht wat je koestert.

Vanaf 1 juni is er dagelijks een deel te zien zijn op de social media (facebook, instagram) van De Stokerij Schiedam.

Cadeau
Het is een cadeau voor alle mensen in Schiedam die het nodig hebben, die zich uit de naad moeten werken, of gedwongen thuis moeten zitten, mensen met een onzekere toekomst, die knokken tegen faillissement of banenverlies.

Voor de helden, of alle mensen die ziek of herstellende zijn en wel wat steun kunnen gebruiken, voor mensen die nu ieder dubbeltje moeten omdraaien of voor mensen die er gewoon gelukkig van worden.

Online magazine
De Stokerij krijgt met een project als Oh Ja Joh Corona natuurlijk geen bezoekers die een theaterkaartje hebben gekocht.

Daarom is er een crowdfundactie is opgezet. Iedere donateur krijgt toegang tot een speciaal deel van de website van het gezelschap, waar alle verhalen uit Oh Ja Joh Corona vanaf 1 juni op geplaatst worden.

Dat magazine wordt niet alleen gevuld met alle filmpjes, maar ook met extra inhoud: inspiratiebronnen van de makers, mooie foto’s en een inspirerend kijkje in het hoofd van de makers en de spelers.

De crowdfund vind je op Voordekunst.nl