Distillers Tours

Loopuyt loopt uit

In de geheime speakeasybar van Loopuyt kom je van alles te weten over Gin, de wereld van de drooglegging en illegale barretjes. 

meer info >

Serious Bee Distillers - workshop

Het Distillers District Schiedam heeft een nieuwe distillateur in haar midden. Serious Bee Distillers heeft een uniek verhaal en 2 uitzonderlijke passies: bijzondere distillaten en bijen. 

meer info >

Gin Tour XL by S'DAM

Duik in de wereld van de S’DAMse Gin. Proef, lach en wandel met een relaxte gids door het distillers district Schiedam en beleef de ultieme Gin Expierence.

meer info >

Culinair weekend Museumkwartier Schiedam

Ontdek nu Schiedam, de stad van het gedistilleerd!

In de historische binnenstad vind je o.a.de hoogste molens van de wereld, distilleerderijen & branderijen en vernieuwende musea.

meer info >

Distillers Academy - Cocktail experience

Molen De Palmboom: Noordvest 34

Reserveer voor een bedrijfsborrel, vriendenuitje of netwerkevent een Cocktail Experience in de Distillers Academy. 

meer info >

Distillers Academy - Masterclass

Molen De Palmboom: Noordvest 34

Tijdens dit unieke bedrijfsevent ben je na deze Distillers Masterclass een echte kenner! Je mixt, ruikt en herkent de botanicals en maakt kennis met de theorie van technieken en smaken.

meer info >

Loopuyt 1772 Virgin 0% proeverij

In het I-Punt in de Waag staat heel de maand juli in het teken van Loopuyt 1772 Virgin Gin. Tijdens de gratis proeverij kom je van alles te weten over Loopuyt & Co Distillers, de Virgin 0% en het Distillers District S’DAM.

meer info >
SELECT * FROM sdamkoppel LEFT JOIN sdamitem ON k_item=i_id WHERE k_tag='121' AND i_actief=1 and k_prio1=0 and k_prio2=0 and k_prio3=0 ORDER BY i_naam