De Churchills

In de Willem Andriessenlaan, die parallel loopt aan de Churchillweg, wordt het nieuwbouwproject de Churchills gebouwd. De Churchills bestaat uit 7 stoere stadswoningen. Alle woningen zijn inmiddels verkocht.

Riante herenhuizen

De riante herenhuizen met 4 woonlagen en een woonoppervlak van maar liefst ca. 169 vierkante meter liggen op eigen grond. De woningen hebben een breedte van 4,8 meter. De achtertuinen zijn 9,7 meter diep en zijn op het westen georiënteerd. De woningen zijn voorzien van alle gemakken van nu.

De woningen zijn energiezuinig, met een EPC van 0,0. Dat betekent dat de woningen bijna net zo veel energie opwekken als er nodig is voor verwarmen, koelen, ventileren, verlichten en warm water. Goed voor het milieu en jouw comfort.

Robuust

Dit project is een stoere verschijning in Schiedam. Robuust in vorm, stijlvol in ontwerp. De 7 geschakelde woningen vallen op door hun robuuste, rechte vormen. De natuurlijke kleuren in het metselwerk in variatie van donker naar licht vullen elkaar prachtig aan. Het platte dak geeft deze woningen een extra solide karakter. Volop leefruimte, gemak en comfort. Vier woonlagen en standaard 4 slaapkamers. 

Parkeren

De auto kun je voor de deur parkeren of aan de zijkant van het blok. Wel zo gemakkelijk. Ook de locatie is ideaal: winkels, scholen, sportfaciliteiten en het station vind je op steenworp afstand.

De Churchills
Willem Andriessenlaan
SCHIEDAM
website

Aanmelden