5 april 2024 - 7 april 2024

Jeneverfestival 2024

CELEBRATING DUTCH DISTILLERS DISTRICT 
Van april t/m juni viert Schiedam haar rijke distilleer verleden met spraakmakende evenementen. 

 

Waar: Havenkerk, Lange Haven 72
Wanneer: Vr 5 t/m zo 7 april
Koop hier je tickets
Check Jeneverfestival.nl of op facebook

Let op! Jenevermuseum is op 6 & 7 april gesloten.

 

Jenever, gins & more! Ervaar de vibe, voel de beats en laat je meevoeren door de mysterieuze sfeer van de unieke locatie. Kom ook in het weekend van 5 t/m 7 april naar het Jeneverfestival en ontdek wat er voor jou te beleven valt! Behalve Nederlands gedistilleerd zijn er ook cocktails, muziek, lekkere hapjes en ruimte om te chillen en te dansen.  

     

Steamdam Openingsfeest 

Vrijdag 05 april 20 - 00 uur 
Tickets: €7,50 Koop hier tickets

Stoom jezelf klaar voor een onvergetelijk weekend vol smaakexplosies en ambachtelijke hoogstandjes op Het Nederlands Jeneverfestival! Op vrijdag trappen we af met een spectaculair openingsfeest in het adembenemende steampunk-thema. Laat je betoveren door de mysterieuze sfeer en geniet van een avond vol verrassende cocktails in een decor van tandwielen en koperen leidingen.

Nederlands Jeneverfestival

Za 06 april 13 - 20 uur. Tickets €9,50 Koop hier tickets
Zo 07 april 13 - 19 uur. Tickets €7,50 Koop hier je tickets

Stoom jezelf klaar voor een onvergetelijk weekend vol smaakexplosies en ambachtelijke hoogstandjes op Het Nederlands Jeneverfestival! Zaterdag en zondag openen de deuren voor liefhebbers van distillaten vanuit heel Nederland. Meer dan 25 gepassioneerde distillateurs delen hun vakmanschap en laten je proeven van de meest bijzondere whisky's, likeuren, jenevers, gins, rums en andere gedistilleerde pareltjes.

Dompel jezelf onder in de wereld van smaak en ontdek unieke brouwsels die je zintuigen prikkelen. De smaakavonturen gaan hand in hand met heerlijke hapjes van de beste foodtrucks, die zorgen voor een culinaire verwennerij. Daarnaast bieden we boeiende workshops aan, waar je de fijne kneepjes van het distillatieproces leert of zelf aan de slag gaat met het creëren van je eigen unieke drankje. Of je nu een doorgewinterde liefhebber bent of nieuwsgierig bent naar de wereld van gedistilleerd, het Nederlands Jeneverfestival belooft een weekend vol plezier, smaak en ontdekkingen! 

Dutch Distillers District 

In Dutch Distillers District Schiedam ruik, proef en zie je overal jenever en gin. In de historische binnenstad herinneren veel gebouwen en de 7 hoogste molens ter wereld nog aan de tijd dat Schiedam het internationale hart van de jeneverindustrie was. 

    

S'DAM TIPT!

IDDF2024

IDDF2024

Make Your Own Gin

Make Your Own Gin

Jenever & Gin proeverij

Jenever & Gin proeverij

Terug naar evenementen

Aanmelden