21 april 2021 - 25 juni 2022

Live vanuit I-Punt de WAAG met Anne de Haij

Waar: Thuis, vanuit het I-Punt in de Waag
Wanneer: Vanaf wo 21 april
Check het filmpje op S'DAM youtube

 

De 6e editie van Live vanuit I-Punt de WAAG is met de directeur van het Stedelijk Museum Schiedam, Anne de Haij. Anne vertelt o.a. over het Kijkdepot in de Havenkerk en wat de plannen zijn voor de voormalige Monopole bioscoop. 

Nationale Museumweek 

Van 19 t/m 25 april is de Nationale Museumweek. Het Stedelijk Museum Schiedam organiseert op zondag 25 april een digitale lezing over CoBrA en vrijheid.
Schuif online aan bij deze boeiende digitale lezing!

Karel Appel, Mannetje met de zon, 1947. Aankoop Stedelijk Museum Schiedam van de kunstenaar, 1958. © Karel Appel Foundation, c/o Pictoright Amsterdam 2021) 

Verhaal gezocht

Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om het Kijkdepot te bezoeken, maar het Stedelijk Museum Schiedam roept wel mensen op om verhalen te delen over de historische objecten in de Havenkerk. 

Weet jij bijvoorbeeld meer over de kaarsenfabriek Apollo? Of heb jij een bijzonder verhaal over voetenstoofjes? En maakt jouw verhaal er Schiedams cultureel erfgoed van? Laat het weten aan het Stedelijk Museum Schiedam.

Instagram & youtube

Je kunt de video ook op het YouTube kanaal van S’DAM bekijken. Via onze Instagram pagina brengen wij jou op de hoogte zodra de (nieuwe) video online staat. Vergeet ons dus niet te volgen en jouw notificaties aan te zetten, zo hoef je niets te missen.

Who's next?

Ben jij een Schiedamse innovatieve trendy local die ‘Live vanuit I-PUNT de WAAG’ wil zijn en past jouw verhaal bij het stadsmerk S’DAM? Laat het ons weten via info@sdam.nl. Wie weet sta jij binnenkort in de schijnwerpers.

 

 


Aanmelden