11 oktober 2022 - 6 januari 2023

Liefs uit Schiedam

Wat/waar/hoe: Podcast Stokerij Schiedam
Wanneer: Elke 2 weken
Tot de kerstvakantie worden 5 afleveringen gemaakt
Tijdsduur: plm 20 minuten
Vind de podcast hier
Check DeStokerij Schiedam

In aanloop naar de familievoorstelling Romy & Julia luister je vanaf 11 oktober bij SCHIE naar de nieuwe podcast Liefs uit Schiedam. 

Deze podcast is een initiatief van De Stokerij ism de omroep. De makers gaan op zoek naar bijzondere verhalen over de liefdeslevens van bekende en onbekende Schiedammers.

Over Liefs uit Schiedam

Voor Liefs uit Schiedam gaat Anne Rats van De Stokerij in gesprek met Schiedammers over de liefde. Naar aanleiding van het gesprek schrijft Rats een korte monoloog die zij in de podcast voorleest. Vervolgens praat ze na met de persoon in kwestie. 

Een man komt uit de kast na zijn huwelijk met een vrouw, voor 2 jongeren wordt de liefde alleen maar sterker sinds één van hen in transitie is en 2 mensen vinden op hoge leeftijd opnieuw de liefde: bij elkaar. Kun je getrouwd blijven met een persoon die precies niet met datgene kan stoppen wat je haat? En liefde vinden via WordFeud: het kan.

Over SCHIE

SCHIE is de lokale omroep van Schiedam met ambitie. Niet alleen zorgen ze 24 uur per dag voor nieuwsvoorziening via televisie, radio en online, sinds kort produceren ze ook podcasts. In september kwam de eerste tweewekelijkse podcast Toren S (over de Schiedamse politiek) uit en nu is er dus ook Liefs uit Schiedam. 

Over Romy & Julia

Tijdens de kerstvakantie kun je traditiegetrouw met de hele familie genieten van een nieuw spektakel van De Stokerij in Theater aan de Schie! Na successen als Kleine Sofie en Lange Wapper, De Heksen en De Kleine Prins(es) en de filmversie van KONING presenteren de makers nu ROMY & JULIA.

Deze familievoorstelling is een eigentijdse bewerking van het bekendste liefdesverhaal van William Shakespeare, in een Schiedams jasje.
ROMY & JULIA van 2 t/m 6 januari 2023 te zien in Theater aan de Schie.

S'DAM TIPT!

romy & julia - de stokerij schiedam

romy & julia - de stokerij schiedam

romy & julia - de stokerij schiedam

romy & julia - de stokerij schiedam

romy & julia - de stokerij schiedam

romy & julia - de stokerij schiedam

Terug naar theater / concerten

Aanmelden