2 januari 2023 - 6 januari 2023

romy & julia - de stokerij schiedam

Waar: Theater aan de Schie
Wanneer: Ma 2 t/m vr 6 januari 2023
Hoe laat: Om 19 uur

Tickets: €20,00
Leuk voor kids vanaf 8 jaar*

Check de website& tickets 
DeStokerijSchiedam

*Iedere bezoeker dient een eigen toegangsbewijs te kopen, ook al gaat het kind op schoot. Baby’s en kinderen tot 2 jaar hebben geen toegang tot de zaal.

Deze familievoorstelling is een eigentijdse bewerking van het meest bekende liefdesverhaal van William Shakespeare in een Schiedams jasje.

ROMY & JULIA 

Romy en Julia komen uit 2 totaal verschillende Schiedamse families: de ene handelt in jenever, de ander in autobanden. Bij toeval komen ze elkaar op een houseparty tegen en ze worden in één klap verliefd. Hun liefde is groots en onstuimig, maar stuit op veel onbegrip in hun beide families en de rest van de samenleving. 

Regisseur Koen Wouterse: “Ik vind het geweldig om een nieuwe versie van Romeo en Julia te maken. Het is het grootste liefdesverhaal aller tijden en een ode aan de liefde in een wereld waarin mensen steeds meer tegenover elkaar komen te staan. Ik ben ontzettend blij met de diverse cast die op het toneel staat. We zijn met veel en ieder heeft zijn eigen talent. Romy & Julia wordt een feest vol muziek, dans, zang. We gaan het leven, de fantasie, de rebellie vieren. En de liefde. Altijd de liefde.” 


Aanmelden