SAU | Molukse Jenever uit Sdam - Branded boat

Welkom aan boord! Al varend door het historische centrum van Distillers District Schiedam vertellen de mannen van SAU tijdens deze relaxte boat tour hun persoonlijke verhaal, proef je super lekkere SAU cocktails en heerlijke Molukse Sau hapjes.  

     

Dit wil je weten

Tickets: €25,00 p.p.
Wanneer: Za 13 mei VOLGEBOEKT
Hoe laat: Van 13 - 14 uur
Start- en einde: Steiger voor Jenevermuseum
Inclusief: 
- Cocktail proeverij & uitleg
- Heerlijke Molukse hapjes
Vooraf reserveren verplicht!
Te boeken voor max. 25 personen 
Voor 18 jaar en ouder

SAU Spirits

SAU Spirits is het merk van een Schiedams Molukse familie, met een Schiedamse vader, Molukse moeder en hun 2 zoons. In 2015 ging de familie voor het eerst naar de Molukken, daar zijn zij in aanraking gekomen met Sopi. Een jeneverachtige drank die wordt gedronken bij speciale gelegenheden of met vrienden. Op de Molukken drink je Sopi met z'n allen, of je elkaar nu wel of niet kent, als de jerrycan tevoorschijn komt dan drink je, deel je verhalen en lach je samen. 

Saudara 

Toen is het idee ontstaan om een eigen Molukse drank te gaan maken. Terug in Schiedam heeft de familie hier hun eigen draai aangegeven en zo ontstond SAU Spirits: een jenever gemaakt met kruidnagel en limoen. SAU is een afkorting van saudara. Saudara is een brede omvatting van familie. Diepe vriendschap zou je daar ook onder kunnen scharen. 


Nix18

S'DAM TIPT!

Cocktail Masterclass | De Kuyper

Cocktail Masterclass | De Kuyper

Shake it! Mojito workshop by boat

Shake it! Mojito workshop by boat

LOOPUYT SPEAK EASY TOUR

LOOPUYT SPEAK EASY TOUR

SAU | Molukse Jenever uit Sdam - Branded boat
Schiedam

Aanmelden