De Bonte Koe Chocolade

Pas op! Hier loopt het water je in de mond. De chocolatiers van De Bonte Koe werken met veel liefde en passie én de beste chocolade om de mooiste producten te vervaardigen.

Kunstwerken op maat, bonbons en de beroemde bouchées: luxe chocolade bonbons met verse verrassende vullingen. Ze zeggen dat ze 4 weken houdbaar zijn, maar dan zijn ze toch al lang op?

Tearoom

In de tearoom kun je genieten van een heerlijke chocolate tea met de lekkerste bonbons, of geniet van koffie of een beker warme chocoladedrank. 

Chocolate tea

Zin in een heerlijke high tea? Dan zit je bij De Bonte Koe nog beter met de chocolate tea. De verrukkelijkste zoete traktatie. Met onder andere chocolade taart, de bouchées, truffels en fruit van het seizoen ondergedompeld in chocolade. 

Chocolade fondue

Dip zoetigheden als spekkies, lange vingers of marshmellows in vloeibare chocolade. Ben je meer van het fruit? Dan kun je lekker seizoensfruit onderdompelen.

Workshop

Volg er met je vrienden of familie een leuke chocolade- of macaronworkshop, snuffel rond in de winkel, drink er de allerlekkerste warme chocolademelk of smul in de zomer op een bankje aan het water van een heerlijk chocolade-ijsje. 

De Bonte Koe Chocolade
Lange Haven 54
3111 CH SCHIEDAM
E-mail
website

Openingstijden

maandag09:00 - 17:30

dinsdag09:00 - 17:30

woensdag09:00 - 17:30

donderdag09:00 - 17:30

vrijdag09:00 - 17:30

zaterdag09:00 - 17:30


Aanmelden