S'loep huren

Beleef Schiedam eens vanaf het water en vaar met S’loep Schiedam een onvergetelijke route door de oude havens van Schiedam. 

Capaciteit:
S’loep is normaal geschikt voor 9 personen. 

Prijzen:
1 uur €112,00
2 uur €210,00
3 uur €300,00
4 uur: €385,00
8 uur: €700,00

Reserveren
Je kunt reserveren:
Vr, za, zo: Van 10 - 21:30 u
Ma t/m do: In overleg
Naar info en reserveren

Opstapplaatsen
- WSV Nieuwe Haven, Nieuwe Haven 100
- Lange Haven/Vismarkt
- Restaurant 1714, Lange Haven 24-26

S'loep arrangementen voor:

Cultuursnuivers
Geniet van een rondvaart met museumbezoek. In de historisch binnenstad van Schiedam vind je in het museumkwartier het Stedelijk Museum Schiedam, Nationaal Jenevermuseum, Nationaal Coöperatiemuseum, Molenmuseum De Walvisch en diverse galeries.

Fijnproevers
Smul mee tijdens een rondvaart met een proef-arrangement. Denk aan een borrel plank, lekkere wijn of gin-tonics of een 3 gangenmenu met de specialiteiten van de dag. Vier je je verjaardag? Bestel dan je verjaardagstaart, cup cakes, een high tea / high wine of tapas.

Levensgenieters
Vaar je eigen koers. Neem de tijd, vaar je eigen route en stop waar jij wilt. Pak een bijzonder biertje op de kade, bezoek een molen of stap even af bij de groenste bibliotheek van Nederland in de Korenbeurs. Stel je eigen picknickmand samen en geef een sein voor je eigen stops.

Bruidsparen
Stap in je eigen huwelijksbootje voor de deur van Hoppe. Maak onvergetelijke foto’s in de Sodafabriek, of laat je naar het oude Stadhuis varen.

Check hier alle prijzen

Over S’loep

Len Steenhoek is verbinder, de vrouw die achter de schermen alles op koers houdt. Dochter van een immer varende vader. Houdt van verstilde plekken, maar ook van gezellige levendigheid op het water. “Samen met steeds meer Schiedamse partners en lokale ondernemers bouwen we aan de leukste arrangementen voor een onvergetelijke dag.”

 

S'DAM TIPT!

UURTJE S'DAM

UURTJE S'DAM

un-BEE-lievable Distillers Workshop

un-BEE-lievable Distillers Workshop

Fluisterboot huren

Fluisterboot huren