Raad van Toezicht

Schiedam Partners hanteert het Raad van Toezicht model. De directeur ontwikkelt en voert het beleid, dat ter goedkeuring aan de Raad van Toezicht wordt voorgelegd. 

De Raad van Toezicht kijkt kritisch naar de gewenste expertise binnen het bestuur om enerzijds goed toezicht te houden en anderzijds de directeur/bestuurder optimaal te kunnen 
ondersteunen.  

Raad van Toezicht leden

Ramon Vingerhoed - Voorzitter
Ramon is sinds 1997 werkzaam als entrepreneur en adviseert ondernemingen op het gebied van commerciële marketingstrategie ter bevordering van zgn. business growth. Ook is hij verantwoordelijk voor de HR & Communicatiefuncties van detacheerder Maandag® voor de regio West-Brabant en Zeeland binnen de overheid-, onderwijs- en zorginstellingen.

Wouter Fioole  - Secretaris
Wouter is werkzaam als zelfstandig organisatieadviseur. Hij werkt daarbij met de mensen in organisaties om ze uit een situatie te halen waar ze niet (meer) in willen verkeren en helpt hen op weg naar waar ze willen komen. Dit doet hij in de vorm van workshops, trainingen, inspiratie en het schrijven van boeken.

Cynthia Dekker – lid
Cynthia heeft een brede culturele achtergrond. Als medeoprichter van het kennisnetwerk voor culturele professionals, als eigenaar van Cultuur&Markt en werkzaam als communicatiemanager bij het Fonds voor Cultuurparticipatie kent Cynthia de culturele wereld in al haar facetten als geen ander. 

Thom Bartelse -  lid
Als managing director van Bobby’s Dry Gin vertegenwoordigt Thom naast een brede ervaring op het gebied van marketing in de RvT de USP Gedistilleerd. Zijn ervaring met de wereld van het gedistilleerd en evenementen is groot. Thom heeft zijn expertise opgebouwd bij  bedrijven zoals ID&T, Red Bull, Bacardi en Hooghoudt. 

Raad van Toezicht
SCHIEDAM

Aanmelden