Pathé Schiedam

Een bioscoopje pakken en/of genieten van een X-Cube avontuur? Dat kan bij Pathé Schiedam. 

Pathé Schiedam is een 5 sterren bioscoop met extra grote filmschermen, luxe stoelen met veel beenruimte, dubbele armleuningen, ‘4K-laser’projectie en het Dolby Atmos-geluidssysteem. Het complex telt 11 zalen, samen goed voor bijna 2600 stoelen.  

  

X-Cube

Naast genieten van films en games kun je je helemaal onderdompelen in het spel van de escape rooms! X-Cube is een interactieve digitale escaperoom experience voor 2 tot 6 personen.

Een missie naar mars, een horror-avontuur of een spionnentraining volgen? Het kan allemaal in de X-Cube. De X-Cubes zijn ruimtes van 4 bij 4 meter, gevuld met technische snufjes, zoals een immens touchscherm, controllers, blacklight, lichteffecten en een indrukwekkend geluidssysteem.

In de X-Cube kunnen bezoekers diverse experiences van een uur of half uur lang spelen met 2 tot 6 personen. De experiences worden gepresenteerd door o.a. Katja Schuurman, Sterre Koning en Youtuber Ronald Vledder.    

De X-Cube is geschikt voor volwassenen en kids vanaf 9 jaar.  
De spellen duren 30 tot 60 minuten.  
Bezoekers kunnen de X-Cube zelfstandig betreden door gebruik te maken van de code in de bevestigingsmail.  
De kosten zijn €9,50 p.p. voor een game 30 minuten en €17,50 p,p, voor een game van 60 minuten.  
Het boeken van een X-Cube gaat via het platform van X-Corp en de bezoeker wordt vanaf pathe.nl/xcube doorgelinkt naar de boekingsomgeving. 

Bereikbaarheid bioscoop

Door de ligging direct naast Station Schiedam Centrum (ook haltes van tram, bus en metro) is de bioscoop uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken. Pathé Schiedam ligt aan de op- en afrit van de A20. 

Parkeren 

De parkeergarage van Pathé Schiedam, gelegen onder de bioscoop, heeft capaciteit voor 900 auto’s. 

 

Congressen

Congresorganisatoren zijn welkom, ook met satellietontvangsten voor internationale communicatie. En er is voor het filmdoek plaats voor auto's bij presentaties, voor een compleet orkest zelfs.

Pathé Schiedam
Noorderweg 20
3119 XX Schiedam
website

Aanmelden