Van der Valk Hotel Schiedam

Van der Valk Hotel Schiedam is een prachtig, nieuw en uiterst duurzaam hotel. Het hotel heeft 179 hotelkamers en 5 suites, 13 multifunctionele zalen, restaurants en een barista lounge. 

  

Rooftop dining

Op de 16e etage vind je het fine dining Rooftop Restaurant, maar ook wellness, fitness en een zwembad. Met 65 meter hoogte geniet je van een prachtig uitzicht over o.a. Offshore Valley Schiedam en de skyline van Rotterdam.

Zakelijk

Met maar liefst 13 multifunctionele zalen is Van der Valk Hotel Schiedam de perfecte locatie voor ieder evenement. Van een presentatie in een inspirerende bioscoopsetting tot een groot congres in onze plenaire zaal.

Geniet van het uitzicht vanuit een van de twee boardrooms op de 15e etage. Of het nu gaat om een meerdaagse cursus inclusief overnachting, training, nascholing in de avond, workshop of een afsluitend examen, het hotel biedt ruimschoots mogelijkheden en denkt graag met je mee voor een perfecte invulling van jouw bijeenkomst. 

Ligging

De ligging van Van der Valk Hotel Schiedam ligt in de oksel van de A4 en de A20, Knooppunt Kethelplein. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar via afslag Schiedam-Noord (10).

Het hotel ligt op steenworp afstand van:
· Centrum van Schiedam, met o.a. het Dutch Distillers District
. Offshore Valley Schiedam
· Centrum van Rotterdam
· Port of Rotterdam
· Rotterdam the Hague Airport
· Botlek gebied
· Greenport Westland