Yokohama Ramen Saito

Voor misschien wel de beste Yokohama stijl ramen noodles van Nederland ben je hier op het juiste adres. Het meel komt van de Schiedamse molen De Vrijheid!

Heerlijke Japanse ramen

Echte Japanse ramen, een soort rijk gevulde maaltijdsoep met verse noedels, eet je in de verre omgeving niet zo lekker als hier bij (kortweg) Ramen Saito. De noedels, die een stevige beet hebben, maakt de eigenaar zelf met tarwe die door de Schiedamse molens is gemalen!

Geniet van prachtig gepresenteerde ramen met vlees, vis of in een vegetarische variant. De ramen heeft rijkelijke toppings als spinazie, dungesneden japanse green onions, sjalotjes, een dikke plak japanse chasu of een velletje nori.

Schenk jezelf uit een grote theekan gratis Japanse sencha thee en maak een praatje van de vriendelijke Japanse eigenaar annex chef Toshimi Saito.

Toshimi Saito

Toshimi Saito had in Japan 3 part-time baantjes in een noedel restaurant. Tijdens deze baantjes leerde hij alles over het maken van noedels. Zijn 1e echte baan was verkoper voor een noedelfabriek. Hij maakte toen geen noedels, maar hij at het wel 4 keer per dag.

Yokohama Ramen Saito
Parkweg 406
3119 CV SCHIEDAM
E-mail
website

Openingstijden

woensdag17:00 - 21:30

donderdag17:00 - 21:30

vrijdag17:00 - 21:30

zaterdag17:00 - 21:30

zondag11:30 - 14:30


Aanmelden