Van der Valk Hotel Schiedam

Bij Van der Valk Hotel Schiedam staat gastvrijheid en comfort centraal. Met een overvloed aan faciliteiten en een uitstekende service, vormt dit hotel de perfecte uitvalbasis voor een onvergetelijk verblijf.

  

Van der Valk's stijlvolle suites in Schiedam

Van der Valk Hotel Schiedam heeft 179 stijlvolle hotelkamers en 5 luxe suites. Of je nu komt voor een zakelijk verblijf of een ontspannen weekendje weg, je bent verzekerd van ultiem comfort. Van gratis wifi tot heerlijke bedden. Ontdek de kamers en suites en beleef een aangenaam verblijf in Schiedam.

Rooftop dining op het Schiedamse hotel

Bovenop het Schiedamse hotel bevindt zich op de 16e etage het fine dining Rooftop Restaurant, evenals wellnessfaciliteiten, fitness en een zwembad. Op 65 meter hoogte kun je genieten van een prachtig uitzicht, waaronder Offshore Valley Schiedam en de skyline van Rotterdam. Dit terwijl je geniet van gerechten en drankjes die geïnspireerd zijn op Schiedamse distillaten. Een onvergetelijke culinaire ervaring.

Ideale locatie voor zakelijke evenementen in Schiedam

Met 13 multifunctionele zalen biedt het Van der Valk Hotel de ruimte en faciliteiten die je nodig hebt voor een geslaagd evenement in Schiedam. De 15e etage beschikt tevens over 2 boardrooms met een spectacuair uitzicht. Of je nu een conferentie, training of zakelijke bijeenkomst plant, het hotel biedt ruimschoots mogelijkheden en denkt graag met je mee voor een perfecte invulling van jouw  bijeenkomst. 

Ligging Van der Valk Hotel Schiedam

Van der Valk Hotel Schiedam ligt in de oksel van de A4 en de A20, knooppunt Kethelplein. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar via afslag Schiedam-Noord(10). Geniet van een heerlijk verblijf en de vele bezienswaardigheden in Schiedam en omgeving.

Van der Valk Hotel Schiedam ligt op korte afstand van:

  • Het bruisende centrum van Dutch Distillers District Schiedam
  • Offshore Valley Schiedam
  • Het centrum van Rotterdam
  • De havens van Schiedam/Rotterdam Rotterdam
  • The Hague Airport
  • Het Botlek gebied
  • Greenport Westland

Boek vandaag nog jouw verblijf in Van der Valk Hotel Schiedam of neem een kijkje naar een van de andere hotels in Schiedam en ontdek de charme van deze prachtige regio.