Latte Heart Coffee & Cakes

Heel de dag dansen de koffieboontjes in het espressomachine in Latte Heart, Coffee & Cakes. Naast koffie en thee kies je voor overheerlijke cakes en taart gebakken door de eigen huisbanketbakker.

Misschien is dit ook wel de meest kindvriendelijke koffie- en theezaak van Schiedam. Caro Alink heeft er wel de kennis en ervaring voor in huis! Sinds 2001 is zij verloskundige.

Samen met haar team en dochter Emma runt zij haar droom: Latte Heart Coffee & Cakes aan de Broersvest, pal naast de Kloosterplaats.

What’s in a name?

De passie voor koffie en patisserie spat al van de bedrijfsnaam af. Hier hebben ze hart voor mooie kwaliteit koffie met of zonder latte. De naam is een knipoog naar latte art. Dit is de kunst van het schenken van een melkfiguur in de koffie door een barista.

Een reis naar Kenia heeft de doorslag gegeven om een eigen koffiezaak te starten. “Het is geweldig om de hele coffee chain van bes tot boon met eigen ogen te zien, te ruiken en alles te proeven. Koffie is een puur kwaliteitsproduct vol beleving.’’

Check hier de openingstijden