Notaris Jenever

NOTARIS is oer-Hollandse jenever afkomstig uit Schiedam. In Branderij de Tweelingh wordt nog steeds de ‘Echte Schiedamsche Moutwijn’ volgens oud familie-recept gestookt. NOTARIS jenever (35%) draagt het garantiezegel van de Gemeente Schiedam met trots als waarborg voor kwaliteit en vakmanschap.

Alle NOTARIS varianten zijn op de World Spirits Award 2012 bekroond met een gouden medaille. De NOTARIS Vintage 1991 werd zelfs bekroond met een dubbele gouden medaille en verkozen tot ‘Best in Category’.

Herman Jansen

Herman Jansen is een familiebedrijf uit Schiedam dat al sinds 1777 gedistilleerde dranken produceert. De jeneverbranderij van toen is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van wereldformaat. Het huidige Herman Jansen is wereldwijd actief en biedt een gevarieerd, eigentijds assortiment aan gedistilleerde dranken.

Oer-Hollandse en internationale merken

Herman Jansen is een toonaangevende speler op het gebied van gedistilleerde dranken. Zij brengen naast oer-Hollandse dranken zoals Sonnema en NOTARIS jeneverspecialiteiten en ginmerken Bobby's Dry Gin en Catz Dry Gin ook bekende internationale merken, zoals Glen Mansion Whisky, Savoy Club, Tribelle Triple Sec en Delaforce Port op de markt.


Nix18

Notaris Jenever
SCHIEDAM
website

Aanmelden