Schiedamse Meesters

In het Schiedamse Kethel wordt een exclusieve woonwijk gecreëerd met circa 100 luxe woningen in diverse uitvoeringen. Dit unieke project Schiedamse Meesters krijgt een opvallend groene, waterrijke uitstraling en een geheel eigen identiteit.

De huizen zijn inmiddels allemaal verkocht.

Dit is Schiedamse Meesters:

  • Er worden 3 typen eengezinswoningen gerealiseerd en 2 typen twee-onder-één-kap woningen.
  • De eengezinswoningen worden circa 133 tot 144 vierkante meter groot.
  • De twee-onder-één-kap woningen circa 161 tot 174 vierkante meter, waarbij de grootste woning een binnenmaat heeft van 7,0 meter breed.
  • Alle woningen hebben een parkeergelegenheid op eigen terrein.
  • De eerste fase van 41 woningen is uitverkocht. De tweede fase is inmiddels gestart.
  • Interesse? Kijk voor de woningtypes en de actuele planning op: www.schiedamsemeesters.nl 

Kethel

De wijk Kethel ligt tegen het Beatrixpark en de Poldervaartzone aan en heeft in de omgeving veel recreatieve en sportvoorzieningen. De nieuwe woonwijk Schiedamse Meesters wordt groen en natuurlijk. De straten krijgen een groene informele sfeer. Verharding wordt geminimaliseerd en er worden natuurvriendelijke oevers, rietzones en hagen gerealiseerd.

In het nabijgelegen winkelcentrum Spaland kunnen bewoners van de Schiedamse Meesters terecht voor hun dagelijkse boodschappen, maar ook voor een middagje winkelplezier. Spaland is een sfeervol winkelcentrum met ruim 50 winkels, variërend van grote ketens tot kleine boetieks. Het overdekte winkelcentrum ligt op loopafstand van de Schiedamse Meesters. Toch even de auto pakken? In de omgeving en in de parkeergarage van het winkelcentrum parkeer je gratis.

Vrij wonen

Halfvrijstaande woningen worden in Schiedamse Meesters afgewisseld met korte rijtjes eengezinswoningen. De asymmetrische plaatsing van de woningen en de variatie in type, karakter en diepte van de voortuin creëren een verrassende compositie en een aansprekende woonbeleving. Alle woningen staan in een landschappelijke tuin, die moeiteloos aansluit bij het natuurlijke en groene karakter van de wijk. 

Volg de ontwikkeling van Schiedamse Meesters ook via hun Facebookpagina van Schiedamse meesters.