Zwaluwlaan 111

In het voormalige pand van de Rabobank aan de Zwaluwlaan 111 bouwt Maeshuys B.V. negen huur-appartementen. Studio van Spelden heeft er een haalbaar, functioneel en sprekend ontwerp voor gemaakt. 

  

9 appartementen

De negen appartementen worden verdeeld over een souterrain en drie bouwlagen. Zes van de negen appartementen zijn gelijkvloers om de woningen zo toegankelijk mogelijk te maken. Drie maisonnette woningen zijn verdeeld over de begane grond en het souterrain, de andere zes appartementen liggen gelijkvloers op de 1e en 2e verdieping. Bovenop het bestaande gebouw komt een extra verdieping die iets terugligt van de gevel, zodat er ruimte ontstaat voor een mooi terras. 

Het gebouw krijgt een lift die toegang biedt tot elke verdieping. Elk appartement heeft een eigen berging in het souterrain. Geluidwerende maatregelen zorgen ervoor dat je als bewoner geen last hebt van het wegverkeer op de Zwaluwlaan.

Er wordt extra aandacht besteed aan energiebesparing. Zo worden de kozijnen voorzien van HR++ glas, en worden de compleet gerenoveerde gevels en daken voorzien van hoogwaardige isolatie. Voldoende lichtval in de ruimtes zorgt voor een aangenaam leefklimaat, en alle appartementen zijn voorzien van minimaal één buitenruimte. 

Zwaluwlaan 111
Zwaluwlaan 111
3121 XX SCHIEDAM
website

Aanmelden