Wijpark

BEMOG projectontwikkeling organiseert op het Dr. Wibautplein op di 27 september van 16:30 – 19 uur de ‘Wijpark informatiemarkt’.

Alle informatie die het afgelopen jaar onder alle omwonenden en belangstellenden is verzameld over de toekomst van het Dr. Wibautplein, is gebundeld in een Voorlopig Ontwerp van het Wijpark.

Medewerkers van BEMOG vertellen op de informatiemarkt graag meer over dit ontwerp. Wat betekent het bijvoorbeeld voor de openbare ruimte of de nieuwe woningen op het Dr. Wibautplein? Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen en in gesprek te gaan met het projectteam. Iedereen is van harte welkom.

   

WIJpark

Op het Wibautplein wordt het WIJpark gebouwd met 140 huur- en koopwoningen. 
Het Wibautplein krijgt de komende jaren een totaal nieuwe inrichting, met veel ruimte voor openbaar groen en een prachtig park dat samen met de buurt wordt ingericht. Het WIJpark wordt een splinternieuwe woonbuurt waar ontmoeten en verbinden centraal staat. Waar kinderen en hun ouders heerlijk kunnen sporten en spelen. Ouderen kunnen er ontspannen en groenliefhebbers genieten van de stadstuin.

De supermarkt, sportvereniging en buurtwinkel liggen er om de hoek. Parkeren wordt ondergronds geregeld, zodat er nog meer ruimte ontstaat voor bomen, planten en weiden. De woningen zijn te gast in het park. Welkom starters, tuiniers, sporters, carrièremakers, gezinnen met kids en hun opa's en oma’s!

S'DAM TIPT!

un-BEE-lievable Distillers Workshop

un-BEE-lievable Distillers Workshop

UURTJE S'DAM

UURTJE S'DAM

Rondvaarten Fluisterboot

Rondvaarten Fluisterboot

Wijpark
Wibautplein
SCHIEDAM
website

Aanmelden