s'MAAK

Als je over een aantal jaren aankomt op Schiedam Centrum station wordt je aandacht direct getrokken door de in het oog springende molen. Als je dichterbij komt wil je er direct neerploffen onder het genot van een borrel of een koffie.

Je voelt, proeft en ziet Schiedam! Welkom bij s’MAAK. Op woensdag 24 november 2021 gaat de verkoop online van start. Je kunt dan tot 6 december 2021 je voorkeur bekend maken. Voor vragen kun je altijd terecht bij de makelaars Cindy van Veen van Anke Bodewes Makelaardij of bij Remco de Groot van Kettner Makelaars.

CENTRAAL GELEGEN

Altijd al willen wonen op een centraal gelegen en goed ontsloten plek? Dan is s’MAAK wellicht jouw ideale nieuwe stek, want er komen 79 nieuwe woningen! Bovenop de voorzieningen, dicht bij het OV, vlakbij het centrum en alles op loopafstand. Met een grote verscheidenheid aan woningtypen - van studio tot eengezinswoning, appartement tot penthouse - variërend in omvang en oriëntatie is er een ruime keuze.

Interesse & laatste nieuwtjes 

Heb je interesse? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. 
Check de website en volg alle nieuwtjes op facebook.

Projectontwikkelaar Blauwhoed ontwikkelt samen met MLA+, Stats Architecten en Bouwgroep Moonen samen met omwonenden, ondernemers en geïnteresseerden deze iconische stadsentree.

S'DAM TIPT!

un-BEE-lievable Distillers Workshop

un-BEE-lievable Distillers Workshop

UURTJE S'DAM

UURTJE S'DAM

Rondvaarten Fluisterboot

Rondvaarten Fluisterboot