S'MAAK

Als je over een aantal jaren aankomt op Schiedam Centrum station wordt je aandacht direct getrokken door de in het oog springende molen. Als je dichterbij komt wil je er direct neerploffen onder het genot van een borrel of een koffie. Je voelt, proeft en ziet Schiedam! Welkom bij S’MAAK.

Altijd al willen wonen in een eigentijdse molen op een centraal gelegen en goed ontsloten plek? Dan is S’MAAK wellicht jouw ideale nieuwe stek! Bovenop de voorzieningen, dicht bij het OV en alles op loopafstand. Met een grote verscheidenheid aan woningtypen - van studio tot werkwoning, (gezins-)appartement tot penthouse - variërend in omvang en oriëntatie is er een ruime keuze.

De Gemeente Schiedam en de ontwikkelcombinatie Blauwhoed, MLA+, Stats Architecten en Bouwgroep Moonen hebben omwonenden, ondernemers en geïnteresseerden op 5 maart voor het eerst laten kennismaken met deze iconische stadsentree.

Nu zijn alle gesprekken met de betrokkenen gestart. Wil je ook mee-praten en -denken? Meld je dan aan via de website  en volg de facebook pagina.