Residence Oranjeburgh

Midden in de nieuwbouwwijk Oranjeburgh bouwt Kalliste Woningbouwontwikkeling het luxe appartementencomplex ‘Residence Oranjeburgh’. De wijk met allure krijgt met dit complex nog meer vorm. 

Alle woningen zijn inmiddels verkocht en de bouw is in volle gang.

Residence Oranjeburgh

De fraai gevormde en tot in detail afgewerkte 21 luxe appartementen zijn verdeeld over 5 bouwlagen. Een kopje koffie op jouw eigen zonovergoten terras of letterlijk baden in je luxe badkamer of zelfs badkamers en met meerdere slaapkamers is er altijd plek voor kleine logees. Aan ruimte heb je geen gebrek met appartementen vanaf circa 120m² tot ruim 300m².
De appartementen beschikken over 2 privé parkeerplaatsen die verdeeld zijn over de half verdiepte parkeergarage en het privé parkeerhof.

In het top-penthouse stap je vanuit de lift gelijk het riante penthouse in. De overige 2 penthouses beschikken over een terras dat geheel rondom het appartement ligt.

Locatie

Residence Oranjeburgh ligt op enkele minuten loopafstand van het historische centrum van Schiedam. Tevens ben je binnen enkele minuten rijden bij uitvalswegen zoals de A4, A15 en A20 en bereik je Rotterdam, Den haag en Amsterdam zeer gemakkelijk.
De wijk Oranjeburgh grenst aan het mooie groene Julianapark waar je heerlijk kunt wandelen, eten en zelfs een partijtje tennis kunt spelen. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin.

 

Residence Oranjeburgh
website

Aanmelden