Park Harga

In het Hargapark in Schiedam komt langs de groene Poldervaart een nieuwe, milieuvriendelijke woonwijk met in totaal zo’n 600 woningen: Park Harga.

Inmiddels zijn al grote delen van de nieuwe wijk opgeleverd en bewoond. Er wordt hard doorgebouwd! De verschillende typen eengezinswoningen en appartementen komen telkens in fasen in de verkoop.

Van de appartementen die in september in Fase 3 te koop kwamen, zijn er nog enkele te koop. Interesse? Neem contact op met Anke Bodewes Makelaardij. 

Verkoop van Fase 4 gestart

Fase 4 bestaat uit de nieuwbouw van 35 eengezinswoningen, waarvan 22 huurwoningen en 13 koopwoningen. De 13 fraaie eengezinswoningen die te koop zijn, zijn stuk voor stuk duurzame woningen met een moderne uitstraling en een hoogwaardig afwerkingsniveau.

Of schrijf je alvast in voor fase 5 die nu in ontwikkeling is.

Energieneutraal en comfortabel wonen

Er is bij het ontwerp van de woningen veel aandacht besteed aan duurzaamheid: alle woningen in Park Harga worden energieneutraal opgeleverd.

Elke woning wordt bovendien voorzien van een eigen bodemwarmtepomp en voldoende zonnepanelen voor een zelfvoorzienend energieneutraal huis.

Alle woningen worden standaard geleverd met vloerverwarming. Met de vloerverwarming geniet je van een zeer aangenaam wooncomfort.

Park Harga in Schiedam is centraal gelegen langs de groene Poldervaart, dichtbij alle (centrum) voorzieningen en is een nieuwe, duurzame woonwijk met woningen en appartementen.

De wijk Park Harga is goed bereikbaar, gelegen in het groen, met speelruimte voor de kinderen, de sportclubs om de hoek en op fietsafstand van het gezellige centrum. 

Volg de ontwikkeling van Park Harga ook via de Facebookpagina van Park Harga of via de website van Park Harga.