In de Buurttuin

‘In de Buurttuin’ wordt een gezellige buurt waar je je vrij en veilig voelt. Alles is lekker ruim opgezet met veel groen tussen de huizen en lage appartementengebouwen. In de Buurttuin wordt een groene buurt met ongeveer 240 nieuwe appartementen en eengezinswoningen in het gebied rondom de Parkweg. Inmiddels zijn de eerste 18 van de in totaal 48 eengezinswoningen verkocht. 

Binnen het project ‘In de Buurttuin’ worden 45 hoogwaardige nieuwbouw appartementen gebouwd, bedoeld voor de huren in de vrije sector. Je kunt je nu inschrijven voor deze huurwoningen via Newomij Vastgoed. Naast de in totaal 48 koopwoningen en 45 vrije sector huurappartementen, komen er 145 sociale huurwoningen die worden verhuurd door Woonplus. Door de combinatie van (sociale) huurappartementen en koopwoningen ontstaat een gemêleerd publiek in deze nieuwe wijk: van starters en (jonge) gezinnen tot vitale ouderen en mindervaliden. 

GEZELLIG EN GOED BEREIKBAAR Naast de privétuinen voor de bewoners worden er samen met de buurtbewoners 6 gezamenlijke tuinen aangelegd, waar bewoners elkaar ontmoeten om samen te ontspannen en te spelen. Deze kleinschalige groenplekken vormen samen een gezellige buurttuin. In de Buurttuin ligt middenin Schiedam, tussen de gezellige historische binnenstad en het mooie Beatrixpark met o.a. speeltuin Drakensteijn.

Met de metro ben je vanaf station Parkweg in een paar haltes in Rotterdam Centrum. Je rijdt in 3 minuten de A20 en A4 op en de winkels, sportvoorzieningen en het park zijn op loopafstand. Kortom, In de Buurttuin woon je heerlijk rustig, nieuw én met de dynamiek van de stad heel dichtbij.

INTERESSE & LAATSTE NIEUWTJES Heb je interesse voor de koopwoningen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via IndeBuurttuin.nl.

Zoek je een vrije sector huurappartement?
Schrijf je dan in via Newomij Vastgoed

INTERESSE & LAATSTE NIEUWTJES
Heb je interesse voor de koopwoningen of vrije sector huurappartementen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via IndeBuurttuin.nl.
Volg alle nieuwtjes op facebook en instagram.

 

S'DAM TIPT!

un-BEE-lievable Distillers Workshop

un-BEE-lievable Distillers Workshop

UURTJE S'DAM

UURTJE S'DAM

Rondvaarten Fluisterboot

Rondvaarten Fluisterboot