In de Buurttuin

‘In de Buurttuin’ wordt een gezellige buurt waar je je vrij en veilig voelt. Alles is lekker ruim opgezet met veel groen tussen de huizen en lage appartementengebouwen.

Gezellige buurttuin

Naast de privétuinen voor de bewoners worden er samen met de buurtbewoners 6 gezamenlijke tuinen aangelegd, waar bewoners elkaar ontmoeten om samen te ontspannen en te spelen. Deze kleinschalige groenplekken vormen samen een gezellige buurttuin. 

Het nieuwbouwproject ligt in de wijk Nieuwland tussen de Parkweg, de Burg. Van Haarenlaan en Joop den Uyllaan. In de Buurttuin ligt middenin Schiedam, tussen de gezellige historische binnenstad en het mooie Beatrixpark met o.a. speeltuin Drakensteijn.

Heerlijk rustig met dynamiek van de stad

Met de metro ben je vanaf station Parkweg in een paar haltes in Rotterdam Centrum. Je rijdt in 3 minuten de A20 en A4 op en de winkels, sportvoorzieningen en het park zijn op loopafstand. Kortom, In de Buurttuin woon je heerlijk rustig, nieuw én met de dynamiek van de stad heel dichtbij.

Eengezinswoningen & appartementen

Er komen zowel kleinschalige appartementengebouwen als eengezinswoningen. Koop en huur. De verkoop start in de zomer van 2021 met de eerste 19 eengezinswoningen (fase A en B). 

48 koopwoningen in 4 fasen

  • Fase A: 12 eengezinswoningen
  • Fase B: 7 eengezinswoningen
  • Fase C: 10 eengezinswoningen
  • Fase D: 19 eengezinswoningen

Daarnaast worden er 45 vrije sector huurappartementen gebouwd in fase A.
Kijk voor de fasering op IndeBuurttuin.nl.

Interesse & laatste nieuwtjes

Heb je interesse voor de koopwoningen of vrije sector huurappartementen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via IndeBuurttuin.nl.
Volg alle nieuwtjes op facebook en instagram.