In de Buurttuin

‘In de Buurttuin’ wordt een gezellige buurt waar je je vrij en veilig voelt. Alles is lekker ruim opgezet met veel groen tussen de huizen en lage appartementengebouwen.

4 OKTOBER IN VERKOOP
Maandagavond 4 oktober aanstaande gaat de verkoop van de 1e fase van het project ‘In de Buurttuin’ online van start. In de Buurttuin wordt een groene buurt met ongeveer 240 nieuwe appartementen en eengezinswoningen in het gebied rondom de Parkweg.

De 1e fase omvat 18 eengezinswoningen met 3 slaapkamers, een optioneel indeelbare zolder en een tuin. Naast de in totaal 48 koopwoningen komen er In de Buurttuin 45 vrije sector huurappartementen en 145 sociale huurwoningen. De verhuur van de sociale huurwoningen wordt verzorgd door Woonplus. De vrije sector 3-kamerappartementen (van circa 80 m²) worden naar verwachting eind 2022 te huur aangeboden via Newomij Vastgoed.

GEZELLIG EN GOED BEREIKBAAR
Naast de privétuinen voor de bewoners worden er samen met de buurtbewoners 6 gezamenlijke tuinen aangelegd, waar bewoners elkaar ontmoeten om samen te ontspannen en te spelen. Deze kleinschalige groenplekken vormen samen een gezellige buurttuin. In de Buurttuin ligt middenin Schiedam, tussen de gezellige historische binnenstad en het mooie Beatrixpark met o.a. speeltuin Drakensteijn.

Met de metro ben je vanaf station Parkweg in een paar haltes in Rotterdam Centrum. Je rijdt in 3 minuten de A20 en A4 op en de winkels, sportvoorzieningen en het park zijn op loopafstand. Kortom, In de Buurttuin woon je heerlijk rustig, nieuw én met de dynamiek van de stad heel dichtbij.

INTERESSE & LAATSTE NIEUWTJES
Heb je interesse voor de koopwoningen of vrije sector huurappartementen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via IndeBuurttuin.nl.
Volg alle nieuwtjes op facebook en instagram.

 

S'DAM TIPT!

un-BEE-lievable Distillers Workshop

un-BEE-lievable Distillers Workshop

Be a Bartender

Be a Bartender

Loopuyt loopt uit

Loopuyt loopt uit