Dirkzwagerterrein

Op het Dirkzwagerterrein in het centrum van Schiedam worden 136 nieuwe woningen gebouwd. Ook de monumenten krijgen nieuwe invullingen, variërend van boektiekhotel tot distillateur, van appartement tot restaurant.

Naast de molens, de fraaie monumenten, de kades, de pakhuizen en de gezellige straatjes en steegjes komen appartementen, veel hof- en eengezinswoningen en een aantal herenhuizen en kadewoningen.

Altijd afgestemd op de omgeving. Met oog voor historie en een stoere, industriële uitstraling. En met een mix aan mensen: jongeren, gezinnen en ondernemers. Ieder in zijn eigen ritme. Kortom: een bruisende buurt op alle tijden van de dag.

In fase 1 bouwt Van Wijnen 25 herenhuizen, variërend van 120 tot 194 m2, in 3 en 4 lagen. De verkoop van deze woningen start eind 2020.

Interesse?
Heb je interesse? Meld je dan aan via dirkzwagerschiedam.nl/interesse

Schiereiland
Dirkzwager ligt heerlijk aan het water op een schiereiland. En dat heeft zo zijn voordelen. Aan de ene kant is het lekker rustig en besloten. Aan de andere kant is de buurt toch verbonden met de stad. Al helemaal omdat er 3 stations op loopafstand liggen: metro, tram en trein. Makkelijk bereikbaar.

Dirkzwagerterrein
Dirkzwagerterrein
SCHIEDAM

Aanmelden