Dirkzwager Schiedam

Op het Dirkzwagerterrein in het centrum van Schiedam worden zo’n 120 nieuwe woningen gebouwd. Ook de monumenten krijgen nieuwe invullingen, variërend van boektiekhotel tot distillateur, van appartement tot restaurant.

Start verkoop

Op donderdag 11 maart is de online verkoop van start gegaan van de 1e fase: 26 herenhuizen, variërend van circa 120 tot 194 m2, in 3 en 4 woonlagen. Bobbie, Dirk, Maarten en Jules verrijken Dirkzwager fase 1. In fase 2 en 3 worden deze aangevuld met nog veel meer types!
Interesse? Meld je dan snel aan via de website.

SCHIEREILAND

Dirkzwager ligt heerlijk aan het water op een schiereiland. En dat heeft zo zijn voordelen. Aan de ene kant is het lekker rustig en besloten. Aan de andere kant is de buurt toch verbonden met de stad. Al helemaal omdat er 3 stations op loopafstand liggen: metro, tram en trein. Makkelijk bereikbaar.

Naast de molens, de fraaie monumenten, de kades, de pakhuizen en de gezellige straatjes en steegjes komen appartementen, veel hof- en eengezinswoningen en een aantal herenhuizen en kadewoningen.

Altijd afgestemd op de omgeving. Met oog voor historie en een stoere, industriële uitstraling. En met een mix aan mensen: jongeren, gezinnen en ondernemers. Ieder in zijn eigen ritme. Kortom: een bruisende buurt op alle tijden van de dag.

INTERESSE?

Heb je interesse? Meld je dan aan hier aan. 
Check de website en volg alle nieuwtjes op facebook en instagram.