Dirkzwager Schiedam

Op het Dirkzwagerterrein in het centrum van Schiedam worden zo’n 120 nieuwe woningen gebouwd. Ook de monumenten krijgen nieuwe invullingen, variërend van boektiekhotel tot distillateur, van appartement tot restaurant.

Bobbie, Dirk, Maarten & Jules
Tijdens de 1e fase worden er 26 herenhuizen, variërend van circa 120 tot 194 m²  in 3 en 4 woonlagen gebouwd. Bobbie, Dirk, Maarten en Jules verrijken Dirkzwager. In fase 2 en 3 worden deze aangevuld met meer types.

2e Fase in lente 2022 in verkoop
In de lente van 2022 gaat de 2e fase van Dirkzwager in verkoop. Die omvat 17 herenhuizen, 9 hofwoningen, 1 maisonnette en 24 appartementen. Interesse? 

Interesse?
Check de website en volg alle nieuwtjes op facebook en instagram.

Schiereiland
Dirkzwager ligt heerlijk aan het water op een schiereiland. En dat heeft zo zijn voordelen. Aan de ene kant is het lekker rustig en besloten. Aan de andere kant is de buurt toch verbonden met de stad. Al helemaal omdat er 3 stations op loopafstand liggen: metro, tram en trein. Makkelijk bereikbaar.

Naast de molens, de fraaie monumenten, de kades, de pakhuizen en de gezellige straatjes en steegjes komen appartementen, veel hof- en eengezinswoningen en een aantal herenhuizen en kadewoningen.

Altijd afgestemd op de omgeving. Met oog voor historie en een stoere, industriële uitstraling. En met een mix aan mensen: jongeren, gezinnen en ondernemers. Ieder in zijn eigen ritme. Kortom: een bruisende buurt op alle tijden van de dag.

S'DAM TIPT!

un-BEE-lievable Distillers Workshop

un-BEE-lievable Distillers Workshop

UURTJE S'DAM

UURTJE S'DAM

Rondvaarten Fluisterboot

Rondvaarten Fluisterboot