DE GLASFABRIEK

Op 100 meter van de Koemarkt in Schiedam en maar 15 minuten fietsen naar Rotterdam-Centrum biedt De Glasfabriek alles wat jij als stadsmens zoekt. Ook in de wijk zelf is altijd beweging en alle ruimte voor creativiteit. 

Het terrein van de voormalige glasfabriek met zijn rijke historie biedt unieke kansen om een aantrekkelijk woon- , werk- en verblijfsgebied te maken. 

     

Koop- en huurwoningen De Glasfabriek

Op het Glasfabriekterrein komen 700 koop- en huurwoningen voor gezinnen, starters en senioren, maar ook horeca en ruimte om te ondernemen. Een waardevolle ontwikkeling voor een historisch stukje Schiedam.
Wil je ook wonen op De Glasfabriek? Hier vind je alle praktische info.

Hoogstedelijk woon- en werk milieu

De komende jaren krijgt dit gebied, wat tegen de binnenstad van Schiedam en het Rotterdamse Merwe-Vierhavensgebied ligt, een hele nieuwe impuls. Verbindingen met de Schiedamse binnenstad, het water, het Distillers District en de route naar het station krijgen hierbij ruim de aandacht.

De transformatie van het Glasfabriekterrein speelt een cruciale rol in de gebiedsontwikkeling Nieuw-Mathenesse. In dit stadsdeel, met nu vooral oude bedrijventerreinen, zal de historie van de jenever- en glasindustrie zichtbaar blijven.

 

 

DE GLASFABRIEK
Buitenhavenweg
SCHIEDAM
E-mail
website

Aanmelden