De Bovenmeester

Het project De Bovenmeester wordt gebouwd op de hoek van de Johan Braakensiekstraat / Willem Passtoorsstraat en omvat 16 ruime eengezinswoningen (vanaf € 415.000 v.o.n.) en 30 appartementen met grote buitenruimte (vanaf € 285.000 v.o.n.). Op 2 oktober 2020 start vanaf 12 uur de verkoop van De Bovenmeester.

Hier woon je nieuw in een bestaande wijk die steeds mooier wordt. Parkeren kun je op het afgesloten parkeerterrein voor bewoners van De Bovenmeester.

Eengezinswoning

Wie op zoek is naar een moderne eengezinswoning kan kiezen uit dit mooie aanbod van in totaal 16 woningen. Eén rij van 7 en één rij van 9 ruime woningen. De woningen hebben een plat dak waardoor er drie volledige woonlagen zijn.

Eigentijdse, praktische gezinshuizen met een woonoppervlakte van 144 m², een achtertuin, fijne living waarbij het een optie is deze uit te breiden met 1.20 of 2.40 m. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. Op de 2e verdieping is nog een 4e slaapkamer, plus de optie om nog een extra (slaap)kamer te maken van de ‘onbenoemde ruimte’.

Appartement

De 30 comfortabele appartementen liggen aan de zuidoostzijde van De Bovenmeester. De appartementen van circa 80 m² tot 105 m² zijn verdeeld over 8 woonlagen. In het gebouw zijn 2 centrale entreehallen met ieder een eigen trap en lift. Per etage zijn er maximaal 4 appartementen. Door de grote ramen zijn de appartementen heerlijk licht en kijk je mooi uit.

De riante buitenruimtes hebben een oppervlakte van 20 tot maar ruim 43 m². De balkons zijn deels dicht te zetten, zo kun je het hele jaar door genieten van je buitenruimte. De indeling van de 3 typen verschilt enigszins; het verschil zit vooral in de grootte van de kamers en de buitenruimte.