De Bovenmeester

Het project De Bovenmeester wordt gebouwd op loopafstand van het NS station Schiedam Centrum en omvat 16 ruime eengezinswoningen (vanaf € 415.000 v.o.n.) en 30 appartementen met grote buitenruimte (vanaf € 285.000 v.o.n.). De verkoop van De Bovenmeester is in volle gang en er zijn nog slechts enkele woningen te koop.

Eengezinswoning

De moderne en ruime eengezinswoningen worden verwerkt in één rij van 7 en één rij van 9. De woningen hebben een plat dak waardoor er drie volledige woonlagen zijn. De eigentijdse en praktische gezinshuizen hebben een woonoppervlakte van 144 m², een diepe achtertuin, en een fijne living die je kunt uitbreiden met 1.20 of 2.40 m.

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. Op de 2e verdieping is nog een 4e slaapkamer, plus de optie om nog een extra (slaap)kamer te maken van de ‘onbenoemde ruimte’.

APPARTEMENT

De 30 comfortabele appartementen liggen aan de zuidoostzijde van De Bovenmeester. De appartementen van circa 80 m² tot 105 m² zijn verdeeld over 8 woonlagen. In het gebouw zijn 2 centrale entreehallen met ieder een eigen trap en lift.

Per etage zijn er maximaal 4 appartementen. Door de grote ramen zijn de appartementen heerlijk licht en kijk je mooi uit. De riante buitenruimtes hebben een oppervlakte van 20 tot ruim 43 m². De balkons zijn deels dicht, waardoor je het hele jaar kunt genieten van je buitenruimte. De indeling van de 3 typen verschilt enigszins omdat de grootte van de kamers en de buitenruimte verschillen.

Alle bewoners kunnen op het parkeerterrein van De Bovenmeester hun auto parkeren.
Check ook de website, facebook en instagram.