BLAUWHUISKWARTIER

Op een bijzondere en misschien wel wat verborgen plek in het centrum van Schiedam, tussen de Plantage aan de Lange Nieuwstraat en het water van de Nieuwe Haven, werd jarenlang de post verzameld en gesorteerd. Op deze mooie locatie komen zowel koop- als huurwoningen. Inmiddels zijn alle koopwoningen verkocht.

7 HOFJESWONINGEN
De oplevering van de 7 hofjeswoningen vindt plaats in de week van 27 september 2021.  De gevels worden op verzoek van Monumentenzorg in de oude stijl gehandhaafd en de originele balken zijn in de woning zichtbaar, maar het interieur is nieuwbouw en voorzien van duurzame materialen.

Alle woningen hebben een luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur. De binnentuin is aangelegd en bestraat, omdat de tegenoverliggende Schoolhouses al zijn bewoond. Als de bouwhekken weg zijn, wordt de tuin aangeplant en ontstaat er een aantrekkelijk gezamenlijk binnengebied tussen de hofjeswoningen en de Schoolhouses. 

PLANNING 

  • Donderdag 30 sep 2021, 13 u: uiterste inschrijfdatum voor de huur; de verhuurder maakt 1e selectie kandidaat huurders. 
  • Op het inschrijfformulier kun je 3 voorkeuren opgeven. 
  • Vrijdag 1 ok: makelaar belt geselecteerde kandidaten. 
  • Kandidaten krijgen een uitnodiging voor een kijkmoment in week 40. 
  • Tijdens het kijkmoment kun je jouw voorkeur evt. nog wijzigen. 
  • Aanvangsdatum van de huur is 18 oktober 2021. 

HUREN
Wil je in aanmerking komen voor het huren van een hofjeswoning? Vraag snel een inschrijfformulier aan via info@ankebodewes.nl.
Alle tekeningen en plattegronden van de hofjeswoningen zijn op de website te vinden.
De hofjeswoningen 12 t/m 17 kosten € 995,- per maand; nummer 18 kost € 1.025,- per maand (excl. energiekosten/eigen meter). De woningen variëren in oppervlakte en zijn allemaal verschillend. 

 

S'DAM TIPT!

un-BEE-lievable Distillers Workshop

un-BEE-lievable Distillers Workshop

Be a Bartender

Be a Bartender

Loopuyt loopt uit

Loopuyt loopt uit

BLAUWHUISKWARTIER
SCHIEDAM
website

Aanmelden