Bij de Molen Schiedam

Aan de Burgemeester Honnerlage Gretelaan 57, waar nu nog een verouderd kantoorgebouw staat, wordt het nieuwbouwproject 'Bij de Molen Schiedam' gebouwd.

  

Start verkoop op 23 juni

Op donderdag 23 juni start de verkoop van 36 eengezinswoningen aan de Burgemeester Honnerlage Gretelaan en Dirk Gerhardtstraat, met koopsommen vanaf €425.000,- VON. Als je je al hebt ingeschreven via de website www.bijdemolenschiedam.nl ontvang je automatisch een uitnodiging voor het verkoop-evenement via Anke Bodewes Makelaardij.  

Je bent van harte welkom op donderdagavond 23 juni vanaf 19.00 tot 21.00 uur aan de Burgemeester Honnerlage Gretelaan 54. In het voormalige kantoorpand annex autoshowroom kun je alle informatie over de woningen bekijken en je vragen stellen aan de makelaar en projectontwikkelaar. Laat via post@bijdemolenschiedam.nl even weten of je erbij bent! Op datzelfde moment is alle informatie beschikbaar via de projectwebsite. Vanaf 19:00 uur is het mogelijk je in te schrijven op jouw favoriete woning via de projectwebsite.

Op loopafstand van het historische centrum van Schiedam, verrijzen 36 luxe, duurzame eengezinswoningen met 2, 3 of 4 woonlagen. Ze variëren in grootte van 98 m2 tot ruim 200 m2. Elke woning heeft een eigen riant terras van tenminste 65 m2 en eigen, overdekte parkeerplaatsen.

De energiezuinige woningen worden duurzaam en gasloos gebouwd en krijgen elk eigen zonnepanelen en een warmtepomp op het dak. De verschillende woningtypen dragen namen van de molens in Schiedam.

Uitzicht op groen of molen
Vanuit de 3- en 4-laagse woningen aan de Burg. Honnerlage Gretelaan kijk je uit op de ’sGravelandseplas. Vanuit de 2- of 3-laagse woningen aan de Dirk Gerhardtstraat kijk je richting molen De Palmboom. De overdekte, en afsluitbare parkeervoorziening bereik je zowel vanuit de Dirk Gerhardtstraat als vanuit de Jan van Zutphenstraat. Bovenop de parkeervoorziening liggen de ruime terrassen van de woningen.

3- of 4-laagse woningen
Op de begane grond van de 3- of 4-laagse woning is het gezellig samenkomen in de ruime woonkeuken. De woonkeuken is zowel vanaf de voorzijde van de woning als via de achterzijde (parkeergarage) bereikbaar. Aan de achterzijde bevindt zich eveneens een berging zodat je na het thuiskomen zowel met de auto als met de fiets ‘binnendoor’ je woonkeuken in stapt.

Op de 1e etage van je 3- of 4-laagse woning kun je in je living verschillende leefplekken in één ruimte creëren. Op het ruime terras dat bovenop de parkeervoorziening ligt, kun je in alle privacy genieten van je ‘buitenkamer’.

Op de slaapetage van de 3- of 4-laagse woningen zijn 3 slaapkamers getekend, maar je kunt er zelfs – bijvoorbeeld bij een samengesteld gezin – 4 slaapkamers van maken. De 4-laagse woningen beschikken over nóg een complete etage die je naar eigen inzicht kunt inrichten.

2-laagse woningen
De 2-laagse woningen hebben 2 slaapkamers op de begane grond. Daarvan kan er voor thuiswerkers makkelijk één worden aangepast tot kantoorruimte. Want naast het toilet in de badkamer is er ook een 2e, separaat, toilet op de begane grond. Op de 1e etage van de 2-laagse woning ligt de living met (woon)keuken, grenzend aan het terras.

Interesse?
Heb je interesse? Schrijf je dan nu alvast in via de websitepagina.
Anke Bodewes Makelaardij draagt zorg voor de verkoop. De verkoop start dit najaar al.

 

S'DAM TIPT!

un-BEE-lievable Distillers Tour

un-BEE-lievable Distillers Tour

UURTJE S'DAM

UURTJE S'DAM

Rondvaarten Fluisterboot

Rondvaarten Fluisterboot

Bij de Molen Schiedam
Burg. Honnerlage Gretelaan 57
3119 BA SCHIEDAM
website
Facebook

Aanmelden