In de Buurttuin

Binnen het project ‘In de Buurttuin’ worden 45 hoogwaardige nieuwbouw appartementen gebouwd, bedoeld voor de huren in de vrije sector. Vanaf dinsdag 21 maart start de verhuur van de 45 prachtige appartementen. 
Woningzoekenden kunnen zich aanmelden via Ooms Makelaars
Wie zich heeft aangemeld, ontvangt van Ooms Makelaars alle benodigde informatie over de huurwoningen en de inschrijfprocedure. Let op! De inschrijving duurt tot dinsdag 15 maart 2022.

De 45 3-kamerappartementen zijn ongeveer 80 m2 groot. De appartementen zijn voorzien van een keuken, badkamer en toilet. Alle appartementen hebben een balkon of terras. Op de begane grond is een gezamenlijke fiets- en scootmobielstalling. Momenteel is parkeren kosteloos op het naastgelegen terrein. Naar verwachting is er in de toekomst een parkeervergunning nodig.

De bouw van het appartementencomplex verloopt voorspoedig en afgelopen maand is het hoogste punt bereikt. Het complex krijgt dus al aardig vorm. Als alles volgens planning blijft gaan, vindt de afronding van de bouw in augustus plaats en wordt het complex in september opgeleverd.

Meer informatie over In de Buurttuin, de plattegronden en impressies van hoe de appartementen er uit gaan zien, is te vinden op www.vrijesectorbuurttuin.nl. Voor vragen: mail Ooms Makelaars via Schiedam@ooms.com of bel naar hun kantoor 010-2730102.

Je kunt je nu inschrijven voor deze huurwoningen via Newomij Vastgoed. Naast de in totaal 48 koopwoningen en 45 vrije sector huurappartementen, komen er 145 sociale huurwoningen die worden verhuurd door Woonplus. Door de combinatie van (sociale) huurappartementen en koopwoningen ontstaat een gemêleerd publiek in deze nieuwe wijk: van starters en (jonge) gezinnen tot vitale ouderen en mindervaliden. 

GEZELLIG EN GOED BEREIKBAAR Naast de privétuinen voor de bewoners worden er samen met de buurtbewoners 6 gezamenlijke tuinen aangelegd, waar bewoners elkaar ontmoeten om samen te ontspannen en te spelen. Deze kleinschalige groenplekken vormen samen een gezellige buurttuin. In de Buurttuin ligt middenin Schiedam, tussen de gezellige historische binnenstad en het mooie Beatrixpark met o.a. speeltuin Drakensteijn.

Met de metro ben je vanaf station Parkweg in een paar haltes in Rotterdam Centrum. Je rijdt in 3 minuten de A20 en A4 op en de winkels, sportvoorzieningen en het park zijn op loopafstand. Kortom, In de Buurttuin woon je heerlijk rustig, nieuw én met de dynamiek van de stad heel dichtbij.

Zoek je een vrije sector huurappartement?
Schrijf je dan in via Newomij Vastgoed

INTERESSE & LAATSTE NIEUWS KOOP & HUUR
Heb je interesse voor de koopwoningen of vrije sector huurappartementen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via IndeBuurttuin.nl.
Volg alle nieuwtjes op facebook en instagram.

 

 

S'DAM TIPT!

un-BEE-lievable Distillers Workshop

un-BEE-lievable Distillers Workshop

UURTJE S'DAM

UURTJE S'DAM

Rondvaarten Fluisterboot

Rondvaarten Fluisterboot