In de Buurttuin

‘In de Buurttuin’ wordt een gezellige buurt waar je je vrij en veilig voelt. Alles is lekker ruim opgezet met veel groen tussen de huizen en lage appartementengebouwen.

In de buurttuin   

Naast de privétuinen voor de bewoners worden er samen met de buurtbewoners 6 gezamenlijke tuinen aangelegd, waar bewoners elkaar ontmoeten om samen te ontspannen en te spelen. Deze kleinschalige groenplekken vormen samen een gezellige buurttuin

Gunstige centrale ligging

In de Buurttuin ligt middenin Schiedam, tussen de gezellige historische binnenstad en het mooie Beatrixpark met o.a. speeltuin Drakensteijn.

Met de metro ben je vanaf station Parkweg in een paar haltes in Rotterdam Centrum. Je rijdt in 3 minuten de A20 en A4 op en de winkels, sportvoorzieningen en het park zijn op loopafstand. Kortom, In de Buurttuin woon je heerlijk rustig, nieuw én met de dynamiek van de stad heel dichtbij.

Ook te huur

Binnen het project ‘In de Buurttuin’ worden 45 hoogwaardige nieuwbouw appartementen gebouwd, bedoeld voor de huren in de vrije sector. 

De 45 3-kamerappartementen zijn ongeveer 80 m2 groot. De appartementen zijn voorzien van een keuken, badkamer en toilet. Alle appartementen hebben een balkon of terras. Op de begane grond is een gezamenlijke fiets- en scootmobielstalling. Momenteel is parkeren kosteloos op het naastgelegen terrein. Naar verwachting is er in de toekomst een parkeervergunning nodig.

Meer informatie over In de Buurttuin, de plattegronden en impressies van hoe de appartementen er uit gaan zien, is te vinden op www.vrijesectorbuurttuin.nl. Voor vragen: mail Ooms Makelaars via Schiedam@ooms.com of bel naar hun kantoor 010-2730102.

Zoek je een vrije sector huurappartement?
Schrijf je dan in via Newomij Vastgoed

INTERESSE & LAATSTE NIEUWS KOOP & HUUR
Heb je interesse voor de koopwoningen of vrije sector huurappartementen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via IndeBuurttuin.nl.
Volg alle nieuwtjes op facebook en instagram.

 Door de combinatie van (sociale) huurappartementen en koopwoningen ontstaat een gemêleerd publiek in deze nieuwe wijk: van starters en (jonge) gezinnen tot vitale ouderen en mindervaliden. 

 

S'DAM TIPT!

un-BEE-lievable Distillers Tour

un-BEE-lievable Distillers Tour

Welkom nieuwe S'dam bewoner

Welkom nieuwe S'dam bewoner

Rondvaarten Fluisterboot

Rondvaarten Fluisterboot