10 juni 2023

Workshop | Menopauze? Menopower!

Waar: Yogastudio Yoia, Korte Haven 125
Wanneer: Zaterdag 10 juni
Hoe laat: Van 11 - 13 uur
tickets: €17,50 p.p.
Vooraf aanmelden via yoia.nl

 Ben jij een vrouw van 40+ en doet jouw lijf ineens raar de laatste tijd? Heb je vage klachten die je niet kan plaatsen maar die ook niet meer echt weg lijken te gaan? Dat zou zo maar eens al de overgang kunnen zijn.

Slimme meid!

Want, ja, die kan zo vroeg al beginnen. Wat weet jij over deze fase, die gemiddeld 10 jaar duurt? Welke symptomen en klachten er nog meer bij horen dan de bekende opvliegers en plakkende kilo’s? Wat de oorzaak is van die klachten ? En wat je er zelf aan kunt doen om deze fase soepeler te laten verlopen?

Deze workshop geeft je (met een vleugje humor en fris relativeringsvermogen) gedegen, wetenschappelijk onderbouwde informatie, inzichten en praktische tips waardoor jij op tijd veel invloed kunt hebben op deze onvermijdelijke fase. Er is ruimte voor vragen en persoonlijke ervaringen. Wil jij meer weten over je van menopauze naar menopower kunt, meld je dan aan voor deze workshop. Want een slimme meid, is op haar overgang voorbereid. 

Yoia

Yoia is een professionele yogastudio, erkend door de Vereniging van Yogadocenten Nederland, met een grote variatie aan lessen en uitgebreid opgeleide en zeer ervaren yogadocenten.

Tijdens je bezoek kun je overleggen of en welke yoga bij jou past en eventueel een vrijblijvende afspraak maken voor proeflessen. Ook kun je deze avond yoga gerelateerde artikelen kopen in de shop.

 

S'DAM TIPT!

Cultuur Borrelt

Cultuur Borrelt

Proef! De Plantage

Proef! De Plantage

Yayoi Kusama. De Nederlandse jaren 1965-1970

Yayoi Kusama. De Nederlandse jaren 1965-1970

Terug naar activiteiten

Aanmelden