24 juni 2023

Workshop | Critical Alignment Yoga

Waar: Yogastudio Yoia, Korte Haven 125
Wanneer: Zaterdag 24 juni
Hoe laat: Van 11 - 12:30 uur
tickets: €25,00 p.p.
Vooraf aanmelden via yoia.nl

Wil je werken aan een betere lichaamshouding en een optimale balans tussen houdingsspieren en bewegingsspieren, dan is de workshop Critical Alignment Yoga (CAY) iets voor jou. Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben met yoga. 

Bewegingsspieren liggen meer aan de oppervlakte in het lichaam en hebben vaak de neiging om te verkrampen .De dieper liggende houdingsspieren verslappen eerder. Om deze disbalans op te heffen versterk je in de CAY de houdingsspieren en creëer je meer ontspanning en ruimte in de bewegingsspieren.

Tijdens de workshops wordt gebruik gemaakt van verschillende hulpmiddelen (props), die je ondersteunen en dieper in de houding laten komen, altijd binnen jouw eigen mogelijkheden en grenzen. Door combinatie van de oefeningen en het gebruik van deze props, ontwikkel je kracht, souplesse en coördinatie, een natuurlijke en gezonde houding van de wervelkolom. Deze vorm van yoga heel behulpzaam bij het voorkomen of verminderen van rugklachten. 

Yoia

Yoia is een professionele yogastudio, erkend door de Vereniging van Yogadocenten Nederland, met een grote variatie aan lessen en uitgebreid opgeleide en zeer ervaren yogadocenten.

Tijdens je bezoek kun je overleggen of en welke yoga bij jou past en eventueel een vrijblijvende afspraak maken voor proeflessen. Ook kun je deze avond yoga gerelateerde artikelen kopen in de shop.

 

S'DAM TIPT!

Proef! De Plantage

Proef! De Plantage

Cultuur Borrelt

Cultuur Borrelt

A La Art | Nene | diner & artist performance

A La Art | Nene | diner & artist performance

Terug naar activiteiten

Aanmelden