21 november 2023

Total Trust

Waar: Wenneker Cinema, Vijgensteeg 2
Wanneer: Di 21 november
Hoe laat: Om 20 uur
Check hier de ticketprijzen
Bestel hier je tickets

Wenneker Cinema in Schiedam vertoont de documentaire Total Trust. De film wordt ingeleid door Joris Westerink, curator van de Kunsthal in Rotterdam.

'In search of humanity' van Ai Weiwei

Kunsthal Rotterdam presenteert momenteel de grootschalige tentoonstelling "In search of humanity" van Ai Weiwei, een van de meest toonaangevende kunstenaars van het moment, mensenrechtenactivist en criticus van autoritaire machtssystemen. In de inleiding van Joris Westerink zullen raakvlakken tussen de film en de tentoonstelling ter sprake komen.

Total Trust

Total Trust is een onthullend en diep verontrustend verhaal over surveillancetechnologie, machtsmisbruik en (zelf)censuur. De film confronteert ons met wat er kan gebeuren als onze privacy wordt genegeerd. Aan de hand van de aangrijpende verhalen van mensen in China die in de gaten worden gehouden, geïntimideerd en zelfs gemarteld, vertelt de film over de gevaren van technologie in de handen van ongebreidelde macht.

Over Movies that Matter on Tour

De vertoning is onderdeel van het maandelijkse programma ‘Movies that Matter On Tour’, waarin de beste films van het Movies that Matter Filmfestival vertoond worden in 18 Nederlandse steden. Deze filmvertoningen worden gevolgd of voorafgegaan door een verdiepend programma. Movies that Matter streeft ernaar om de blik op mensenrechten te verruimen en vraagt aandacht voor urgente maatschappelijke thema’s.

S'DAM TIPT!

Fabrieklassiek | klassiek in de kou

Fabrieklassiek | klassiek in de kou

De Achterblijver

De Achterblijver

De Bonte Koe | Achter de schermen Tour

De Bonte Koe | Achter de schermen Tour

Terug naar films

Aanmelden